Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
39°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Ramazan’da mahallelerde düzenlenecek faaliyetler görüşüldü

Ramazan’da mahallelerde düzenlenecek faaliyetler görüşüldü

Asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’ta Ramazan ayında mahallelerde gerçekleştirilecek faaliyetlere ilişkin istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş’ta Ramazan ayında mahallelerde gerçekleştirilecek faaliyetlere ilişkin istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Ramazan’da mahallelerde düzenlenecek faaliyetler görüşüldü

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Ramazan ayında mahallelerde gerçekleştirilecek faaliyetlere ilişkin düzenlenen istişare ve koordinasyon toplantısına katıldı. 

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda; 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, ilçe belediye başkanları ile Onikişubat ve Dulkadiroğlu mahalle başkanları da yer aldı. 

Ramazan ayında mahallelerde gerçekleştirilecek faaliyetler ile vatandaşlara sağlanacak desteklerin görüşüldüğü toplantıda Başkan Hayrettin Güngör ve beraberindeki heyet, katılımcılardan gelen soruları da yanıtladı.

Hemşehrilerimizin yanındayız

Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Milletvekillerimiz, il başkanımız, ilçe belediye başkanlarımız ve mahalle başkanlarımızla birlikte Ramazan ayında mahallelerimizde gerçekleştireceğimiz faaliyetlere ilişkin istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Faaliyetlerimize ve vatandaşlarımıza sağlayacağımız desteklere ilişkin istişarelerde bulunduk. Tüm paydaşlarımızla birlikte şehrimiz ve hemşehrilerimiz için gayret ediyoruz. Daima hemşehrilerimizin yanındayız. Onları yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. İnşallah Ramazan ayımızı da hep birlikte eda edeceğiz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin ve İslam âleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız