Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Pehlivan, bu sözlerle veda etti: “Arz-I Veda Bayburt!”

Pehlivan, bu sözlerle veda etti: “Arz-I Veda Bayburt!”

Bir önceki dönem Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde Kaymakam olarak görev yapan Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburtlu hemşerilerine “Arz-ı Veda Bayburt” sözleri ile veda etti.

Bir önceki dönem Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde Kaymakam olarak görev yapan Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburtlu hemşerilerine “Arz-ı Veda Bayburt” sözleri ile veda etti.

Pehlivan, bu sözlerle veda etti: “Arz-I Veda Bayburt!”

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şırnak Valisi olarak atanan Vali Pehlivan, saygıdeğer Bayburtlu hemşerilerim, sözleri ile başlayan açıklamasında: “Bayburt Valisi olarak iki yıldır yürütmekte olduğum görevimden,18 Temmuz 2019 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Şırnak Valisi olarak atanmam nedeniyle ayrılmış bulunuyorum. Kadim şehir, Şehr-i Çoruh Bayburt’dan, kadim şehir, Şehr-i Nuh Şırnak’a doğru yol alıyorum.

 

Yurdumuzun pek çok İl ve İlçesinde Kaymakam ve Vali Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra Vali olarak atandığım ilk İl olan Bayburt’un hayatımda daima müstesna bir yeri olacağını bilmenizi isterim.

 

Zira her sokağı huzur kokan bir şehirde görev yaptım.

 

Vatanına, Milletine, İline, İlçesine, Köyüne sadakatin samimi tanımını yapan ve yaşayan bir şehirde görev yaptım.

 

Kadim kültüründen köklü gelenekler çıkarmış bir şehirde görev yaptım.

 

Dede Korkut, Şair Zihni, Celali, Hicrani, İrşadi, Ağlarbaba gibi kıymetli şahsiyetler yetiştiren, kadirşinas, samimi, misafirperver insanların yaşadığı bir şehirde görev yaptım.

 

Bizleri bağrına basan, gönlünü açan siz değerli hemşerilerime şahsım ve ailem adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bayburt’tan ayrılmayı Bayburtlularla yeni buluşmaların, dostlukların, gönül bağlarının devamının müjdecisi olarak görüyorum.

 

Bundan böyle gideceğim her yerde Bayburt’un ve Bayburtlu’nun sevgisi, yakın ilgisi ve samimiyeti ailece bizlere eşlik edecek; Şehit Osman’ın huzuru, Kop Siperlerinin gururu, Çinimaçin Kalesinin görkemi, Çoruh’un serinliği, Dede Korkut destanlarının derinliği, hemşerilerimizin dua dolu sözleri hep yanımızda gönlümüzde olacak.

 

Mesleğimizin doğası gereği sürekli farklı yerlerde görev yapan bizler için en önemli yol azığı yerine getirmeye çalıştığımız hizmetlerin yanında, gittiğimiz yerde kurduğumuz dostluklar, gönül bağları ve aldığımız dualardır. Allah’a şükürler olsun ki iyi duygularla geldiğimiz bu güzel diyarda iyilikler bulmak, iyi insanlarla tanışmak, dayanışma içinde çalışmak nasip oldu.

 

Bu vesileyle görev yaptığım iki yıllık süre boyunca İlimizle ilgili bütün konularda desteğini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve bütün Sayın Bakanlarımıza, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanımız Sayın Naci Ağbal’a, Sayın Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Askeri ve Adli Erkanımıza, Bayburt Üniversitesi Rektörümüz ve ekibine, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlarımıza, İl Genel Meclisi Başkan, Üyeleri ve Genel Sekreterliğimize, İl Müdürlerimize, Muhtarlarımıza, Şehit Ailelerimize ve Gazilerimize, kamu kurumlarımızdaki bütün mesai arkadaşlarımıza, meslek odalarımız, vakıflarımız, derneklerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın yöneticilerine, üyelerine, işadamlarımıza, hayırseverlerimize, çiftçilerimize, esnaflarımıza, yılların idealini gerçekleştirerek elbirliğiyle 2.Lige çıkarttığımız Bayburtspor takımı, yöneticileri ve cefakar taraftarlarına, basın mensuplarımıza ve tek tek bütün Bayburtlu hemşerilerimize teşekkür ediyor, gösterdikleri teveccüh, ilgi ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

 

Değerli hemşerilerim, bulunduğumuz her yerde evimizin de gönlümüzün de kapısı sizlere her zaman açıktır. Hepinize sağlık, huzur, hayır ve iyilikler diliyorum. Allah'a ısmarladık.

 

Selam ve saygılarımla…”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız