Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
34°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Öğretmenler Günü’nün en anlamlı ziyareti

Öğretmenler Günü’nün en anlamlı ziyareti

Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla şehir merkezinde muhtelif okullarda görev yapan engelli öğretmenleri ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla şehir merkezinde muhtelif okullarda görev yapan engelli öğretmenleri ziyaret etti.

Öğretmenler Günü’nün en anlamlı ziyareti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla şehir merkezinde muhtelif okullarda görev yapan engelli öğretmenleri ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladı. 

Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuba Gökçen, “24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle engelli öğretmenlerimizi okullarında ziyaret ederek, Öğretmenler Günü’nü tebrik ettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’ün selamlarını ilettik. Hayrettin Güngör Başkanımızın öncülüğünde her zaman engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın yanında yer almaya, taleplerini dinlemeye ve ihtiyaçlarını gidermeye gayret ediyoruz. Bundan önce olduğu gibi önümüzdeki süreçte de her zaman engelli ve yaşlılarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız