Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
40°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | MÜSİAD Şube Başkanı Çiçekçi, güven tazeledi

MÜSİAD Şube Başkanı Çiçekçi, güven tazeledi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi’nin, 5’inci Olağan Seçimli Genel Kurulu tamamlandı. Tek liste ile seçime giren MÜSİAD Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi yeniden seçilerek güven tazeledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi’nin, 5’inci Olağan Seçimli Genel Kurulu tamamlandı. Tek liste ile seçime giren MÜSİAD Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi yeniden seçilerek güven tazeledi.

MÜSİAD Şube Başkanı Çiçekçi, güven tazeledi

Son iki yıldır MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanlığı görevini yürüten Çiçekçi, MÜSİAD Konağı’nda gerçekleştirilen genel kurula yeniden başkan seçildi.

MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Sami Nalbantoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirilen Seçimli Genel Kurul; Kuran-ı Kerim tilaveti, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. 

Genel kurulda yılsonu faaliyetleri ibraz edildi. Yeni yönetim kurulu belirlendi.

Genel kurulun açılışında konuşmasını yapan Başkan Çiçekçi: “Bütün insanlığın kurtuluşu olmayan bir çözümün bizimde kurtuluşumuz olmayacağı şuuruyla; 1990 yılından bugüne bir avuç imanlı ve inançlı tacirlerin gayretleri sonucu; bugün itibariyle MÜSİAD, 13 bini aşkın üyesiyle; 60 bin işletmeyi temsil ederek, 2 milyondan fazla kişiye istihdam sağlamaktadır. Ülkemizin kendi içerisinde bütün, bölgesinde etkin ve dünyada saygın bir ülke olması yolundaki gayretleri neticesinde, yurtiçinde 86 irtibat noktasına, yurtdışında ise 89 farklı ülkede 219 temsilciliğe sahip olarak dünyanın en büyük ve en etkin iş adamları derneği olmuştur. 

MÜSİAD, Genel Başkanımız Mahmut Asmalı ve Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun gayretleriyle ulusal ve uluslararası organizasyonlar düzenlenirken, geleneğini unutmadan geleceğini şekillendirmenin derdinde olan, helal dairesi içerisinde dünyaya rol-model olacak sistemleri organize etmeye çalışan bir kurumdur. Dünya finans piyasalarındaki ağır çalkantılara rağmen, Türkiye ekonomisinin makro göstergelerinin bu olumsuz gelişmelere iyi bir direnç göstermesi, ekonomide son yıllardaki bizlere gelişmeler bizlere önemli sorumluluklar yüklemektedir. Bu rekabette bizler için faizin kanayan bir yara olduğu açıkça görülmektedir. 

Ekonomimizde, faizin etkisini en aza indirecek ya da tamamen ortadan kaldıracak yeni bir sisteme ihtiyaç vardır. Aynı zamanda dövizi bir yatırım emtiası olarak görme algısından uzaklaşılmalı, alternatif yatırım ve finans modelleri hayata geçirilmelidir.

Türkiye artık eski Türkiye değil; Kahramanmaraş’ta artık eski Kahramanmaraş değil. İç piyasa ticaretiyle, ihracatıyla bugün ülkemizin önemli tarım ve sanayi kentlerinden bir tanesiyiz. Bugün Kahramanmaraş’ta eğitimden ulaşıma, tarımdan ticarete, enerjiden sanayiye, sağlıktan sulamaya kadar, kısacası birçok alanda değişim ve dönüşüme hep beraber şahit olmaktayız. 

Kahramanmaraşlılar olarak bizlerde yorulmadan, umutsuzluğa kapılmadan çalışmalarımıza devam etmeliyiz.  Kentimizin sürekli büyümesi ve gelişmesi için, sivil toplum kuruluşlarına sürekli destek olarak önünü açmaya, birlik ve beraberlik içerisinde ilimizi daha da ileri taşımaya gayret gösteren,  iş insanlarımıza her alanda yardımcı olup ilimizi daha ileri noktalara taşıma gayreti içinde olan iş dünyasının kıymetli temsilcilerine huzurlarınızda bir kere daha şükranlarımı sunuyorum.”  Dedi.

Konuşma sonrası yapılan oylamayla MÜSİAD Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi, yeniden başkan seçildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız