Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Melek çocuklar ve aileleri 1. yaşını kutladı!

Melek çocuklar ve aileleri 1. yaşını kutladı!

Kahramanmaraş Melek Çocuklar ve Aileleri Yaşam Derneği 1. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Kahramanmaraş Melek Çocuklar ve Aileleri Yaşam Derneği 1. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Melek çocuklar ve aileleri 1. yaşını kutladı!

Kahramanmaraş’ta geçtiğimiz yıl kurulan ve "Beni fark et yeter" sloganıyla tüm özel gereksinimli çocukları ve ailelerini desteklemeyi hedefleyen Melek Çocuklar ve Aileleri Yaşam Derneği 1. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Özel bir tesiste düzenlenen yemekli kutlama programına Melek Çocuklar ve Aileleri Derneği yönetim kurulu üyeleri ile dernek üyeleri ve derneğe destek verenler katıldı.

 

200 kişinin katıldığı programda konuşan Dernek Başkanı Özlem Çakmak şunları dile getirdi: "Beni fark et yeter" felsefesi üstüne inşa ettiğimiz, tüm özel gereksinimli çocuklarımızı kapsayan derneğimizin 1. yaşını kutlama yemeğine hepiniz hoş geldiniz. Dernek üyelerimizin ve bağışçılarımızın maddi manevi destekleriyle birçok özel gereksinimli çocuklarımızın ve ailelerinin yaralarına merhem olduk. Geriye doğru baktığımızda geliri ihtiyaç sahibi melek çocuk ailelerine giden konser ve kermesi, Ramazan için özel hazırlanan hediye çeklerini, bir çocuğumuzun bisiklet hayalini, hediye edilen bayramlıkları ve lösemi tedavisi olan Down Sendromlu çocuğumuza yapılan sağlık yardımlarını görüyoruz. Amacımız özel gereksinimli bu çocuklarımızın ve ailelerinin hayatlarına daha çok dokunabilmek yanlarında olabilmek. Bu anlamda da yepyeni projelerle yolumuza hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyebilmek. Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm katılımcılarımıza, üyelerimize gönülden teşekkür ediyoruz.”

 

Kahramanmaraş Down Sendromlular Dernek Başkanı Zeynep Nur Yerhan, Down Sendromu Farkındalık Günü ile ilgili bilgi verdi. Down Sendromlu bir çocuğun annesinin yazdığı şiiri okuyan Yerhan, konuklara duygusal anlar yaşattı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız