Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | KYS’den tatlı bir etkinlik

KYS’den tatlı bir etkinlik

Çeşitli sosyal etkinliklerle adından söz ettiren KYS Catering, hizmet sağladığı firmalarda yeni etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda tatlı günü düzenleyen KYS Catering, firma çalışanlarının adeta gönüllerini fethetti.

Çeşitli sosyal etkinliklerle adından söz ettiren KYS Catering, hizmet sağladığı firmalarda yeni etkinlikler düzenlemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda tatlı günü düzenleyen KYS Catering, firma çalışanlarının adeta gönüllerini fethetti.

KYS’den tatlı bir etkinlik

Bu anlamlı etkinlik ile ilgili değerlendirmelerde bulunan KYS Catering Yönetim Kurulu Başkanı Metin Azaplıoğlu, sosyal projelere verdikleri önemin altını çizdi.

Bu tarz etkinliklerin çalışanları mutlu ettiğini ifade eden Azaplıoğlu, şunları söyledi: “Paydaş olduğumuz firmalarımızın çalışanlarının mutlu ve huzurlu olması adına çeşitli sosyal etkinlikler yapıyoruz. Kış aylarında olmamız sebebiyle bu etkinliklerimiz mesai öncesi çorba ikramı, süt ve simit ikramı ile başladı. Bu etkinliklerimizin çalışanları mutlu ettiğini görmek bizleri de ayrıca mutlu etmektedir. Özellikle tatlı günlerimiz büyük ilgi görmektedir. Öğle yemeği sonrasında büyük bir özenle oluşturduğumuz tatlı ikram alanımız çalışanlar tarafından yoğun ilgi görmektedir. Onlara yakışır, bol çeşitli, rengarenk bir masa hazırlıyoruz. Diledikleri tatlıdan diledikleri kadar tüketebiliyorlar. Güçlü ekonomimizin temelini oluşturan çalışanların mutlu ve huzurlu olması adına bizler üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız