Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kütüphane Haftası’nda okurlar etkinliklere doyuyor

Kütüphane Haftası’nda okurlar etkinliklere doyuyor

Büyükşehir Belediyesi Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında çocuk programı, kütüphanede okuma, gezici kütüphane ve okur – yazar buluşması gibi çeşitli programlar düzenleniyor.

Büyükşehir Belediyesi Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında çocuk programı, kütüphanede okuma, gezici kütüphane ve okur – yazar buluşması gibi çeşitli programlar düzenleniyor.

Kütüphane Haftası’nda okurlar etkinliklere doyuyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında birbirinden eğlenceli ve öğretici programları Kahramanmaraşlılarla buluşturmaya devam ediyor. Etkinlikler kapsamında, çocuk programı, kütüphanede okuma, gezici kütüphane, yazar – okur buluşması gibi çeşitli programlar düzenleniyor. 

Kitapseverler, şehrin pek çok noktasında yer alan Büyükşehir Belediyesi kütüphanelerinde bir araya gelerek sessiz kitap okuma etkinliğine katıldı. Yine etkinlikler kapsamında Kahramanmaraşlı yazar ve şairler öğrencilerle buluşmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi kütüphanelerinde Yazar Serdar Yakar, Nuri Yıldız, Ali Gemci, Salman Kapanoğlu, Doğan Arık, Hanifi Yılmaz, Ramazan Avcı, Nusret Şan, Yüksel Horasan, İbrahim Gülsü, Ercan Kozanoğlu, Nusret Alperen, Abdülhakim Eren, Ömer Baydemir ve Ömer Yalçınova öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlikte Kahramanmaraşlı yazarlarla sohbet etme imkânı bulan kitapseverler, yazarlardan imzalı kitap almayı da ihmal etmedi.

Yazar – Okur Buluşmaları devam edecek

Etkinlikler dolayısıyla Kahramanmaraşlı yazar ve şairlerle yemek programında bir araya gelen Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan, “Kütüphane Haftası kapsamında şehrimizde birbirinden renkli ve eğlenceli programları okurlarımızla buluşturuyoruz. Etkinlikler kapsamında şehrimizin çok değerli yazar ve şairleri de okur – yazar buluşması programında vatandaşlarımızla bir araya geldi. Vatandaşlarımızın etkinliklerimize göstermiş olduğu ilgi bizleri gerçekten çok memnun etti. İnşallah önümüzdeki süreçte de yazar ve şairlerimizi kitapseverlerle bir araya getirmeye gayret edeceğiz” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız