Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
31°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Koruyucu ailelerle Rehber Koruyucu Aile Sözleşmesi imzalandı

Koruyucu ailelerle Rehber Koruyucu Aile Sözleşmesi imzalandı

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Koruyucu Aile Günü münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Dulkadiroğlu Heyecan Bahçesinde düzenlenen etkinlikte, koruyucu aileler ve çocuklarıyla bir araya geldi.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Koruyucu Aile Günü münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından Dulkadiroğlu Heyecan Bahçesinde düzenlenen etkinlikte, koruyucu aileler ve çocuklarıyla bir araya geldi.

Koruyucu ailelerle Rehber Koruyucu Aile Sözleşmesi imzalandı

Programda, günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, çocukların sıcak bir yuvada yetişmesine vesile olan koruyucu ailelere üstlendikleri manevi sorumluluktan dolayı teşekkür ederek, Koruyucu Aile Günü’nü tebrik etti.
 
Vali Coşkun ise konuşmasında; “Bilindiği üzere büyük bir afet yaşadık. Bu afetin yaralarının sarılması için devletimiz, Aziz milletimiz, sivil toplum kuruluşları, Belediyeleri ve tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele vererek dayanışma içerisinde büyük gayret gösterildi. Depremden dolayı koruyucu ailelerimizden, vatandaşlarımızdan hayatını kaybedenler oldu. Vefat eden tüm vatandaşlarımız için Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.
 
Kahramanmaraş, koruyucu aile müessesi bakımından öncü illerimiz arasında bulunuyor. İlimizde yaklaşık 160 ailemizin yanında 242 evladımız aile sıcaklığı ortamında yaşamlarını sürdürmektedir. Bu anlamda önemli bir misyonu üstlenen kıymetli koruyucu ailelerimize teşekkür ediyorum. 

Bugün dört koruyucu ailemiz yeni koruyucu ailelerimize rehberlik etmek üzere Rehber Koruyucu Aile sözleşmesi imzalayacaklar. Koruyucu aile olan çiftlerimize ve rehberlik edecek olan ailelerimize şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu. 
 
Programda, açılış konuşmalarının ardından koruyucu ailelerle Rehber Koruyucu Aile Sözleşmesi imzalandı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız