Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | KMTSO: “Kahramanmaraş, vatan savunmasında büyük görevler üstlenmiştir”

KMTSO: “Kahramanmaraş, vatan savunmasında büyük görevler üstlenmiştir”

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden Kurtuluş’unun 99. yıldönümü münasebetiyle Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz ve yönetim kurulu Başkanı Serdar Zabun bir kutlama mesajı yayınladı.

Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden Kurtuluş’unun 99. yıldönümü münasebetiyle Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz ve yönetim kurulu Başkanı Serdar Zabun bir kutlama mesajı yayınladı.

KMTSO: “Kahramanmaraş, vatan savunmasında büyük görevler üstlenmiştir”

12 Şubat, Yüce Milletimizin mübarek kanı ve alın teri ile tarihe yazılmış bir kahramanlık destanıdır.

 

O gün, zor şartlarda, vatan savunmasında büyük görevler üstlenen Kahramanmaraş’ımızın kurtuluş günü kutlu olsun.

 

Türk tarihinin eşsiz destanının en güzel örneklerinden birisi olan 12 Şubat, Kahraman Milletimizin, kadın, erkek, genç, yaşlı, her kesiminin katıldığı bir varoluş hikayesidir.

 

Şehrimizin işgal güçleri tarafından kuşatılmasının ardından, yürekleri vatan sevgisiyle dolu yediden yetmişe Maraş halkı, yurt savunmasında ve düşman işgalinin kırılmasında her türlü fedakârlığı göze alarak, birlik ve beraberlikle canları pahasına mücadele vermişlerdir.

 

Fransız bayrağı kaledeyken Cuma namazı kılınmaz diyerek Fransız işgaline karşı tek yürek olan İstiklal Madalyalı Kahramanmaraş, bugün ekonomide kahramanlık hikayeleri yazmaktadır.

 

Sütçü İmam’ın, Arslan Bey’in, Çuhadar Ali’nin, Senem Ayşe’nin, Abdal Halil Ağaların vatansever torunları bugün, 12 Şubat milli ruh ve inancıyla, çalışarak, üreterek Türkiye’nin en güçlü sanayi ve ihracat merkezleri arasına girmiştir.

 

Böylece, yokluktan entegre sanayiye uzanan ekonomik kalkınmanın da kahramanı olarak tarihe geçmiştir. Ecdadımızdan emanet aldığımız kadim şehrimizi, hak ettiği yere ulaştırmak için hiç yılmadan çalışıyoruz. Ülkemizin zenginleşmesi, milli hedeflerine kavuşması için işçisinden patronuna ter dökmeye devam ediyoruz.

 

Bu toprakları bize yurt yapanları minnetle anıyoruz. İnanıyoruz ki, Yüce Türk Milleti, birliğini ve beraberliğini güçlendirerek istiklal uğruna destan yazmaya devam edecektir. 

 

Kahramanmaraş halkımızın Kurtuluş Bayramını tebrik ediyoruz. Bu topraklarda, kendi bayrağımız altında yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kere daha hürmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız