Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı az bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kaymakam Koç’tan yürek sızlatan ‘Babalar Günü’ mesajı!

Kaymakam Koç’tan yürek sızlatan ‘Babalar Günü’ mesajı!

Kahramanmaraş Nurhak İlçesi Kaymakamı Cihat Koç’un, sosyal medya hesabından paylaştığı Babalar Günü mesajı yürek sızlattı.

Kahramanmaraş Nurhak İlçesi Kaymakamı Cihat Koç’un, sosyal medya hesabından paylaştığı Babalar Günü mesajı yürek sızlattı.

Kaymakam Koç’tan yürek sızlatan ‘Babalar Günü’ mesajı!

Kaymakam Koç, yaptığı paylaşımda: “Sağda ki fotoğrafta babamla, soldakinde ise oğlumlayım. Dini ve milli bayramlar haricinde kapitalizmin dayattığı hiçbir gün kutlanmadı evimizde. Haliyle babam yaşarken hiç babalar günün kutlu olsun demedim ona. Oğlum da bana demezse sorun yapmam. Ancak çok şey söylerdim babama. Sanırım en çok beni dinlerdi hayatta. Şimdiyse diyemediğim o kadar çok şey var ki... Olmamı çok istediği şeyi olduğumda ‘baba ben kaymakam oldum’ diyemedim mesela. Âşık oldum diyemedim, evlendim diyemedim, oğlum oldu ‘baba bende baba oldum’ diyemedim. Başarılarımı anlatamadım, başarısızlıklarımda omzuna yaslanamadım. Babanızdan sonra bütün sevinçleriniz yarım, dertleriniz iki misli oluyor. Ebediyete göçmüş babalarımızın mekânı cennet olsun. Varken kıymetini bilmek dileğiyle babalar gününüz kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız