Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı az bulutlu
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş’ta “Orman Benim” seferberliği başlıyor

Kahramanmaraş’ta “Orman Benim” seferberliği başlıyor

Kahramanmaraş’ta “Orman Benim” kampanyası kapsamında vatandaşlar, Kapıçam Tabiat Parkı’nda buluşarak orman yangınlarına neden olabilecek atıkları toplayacak.

Kahramanmaraş’ta “Orman Benim” kampanyası kapsamında vatandaşlar, Kapıçam Tabiat Parkı’nda buluşarak orman yangınlarına neden olabilecek atıkları toplayacak.

KAYNAK: Gazetecin
Kahramanmaraş’ta “Orman Benim” seferberliği başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından orman yangınlarının önlenmesi ve toplumda çevre bilincinin artırılması amacıyla Türkiye genelinde başlatılan “Orman Benim” kampanyası kapsamında Kahramanmaraş’ta anlamlı bir etkinlik düzenlenecek.

Kapıçam Tabiat Parkı’nda yapılacak

Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde yürütülen kampanya çerçevesinde, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü tarafından vatandaşlar Kapıçam Tabiat Parkı’nda bir araya gelecek.

18 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek etkinlikte, orman yangınlarına sebebiyet verebilecek cam, plastik ve çeşitli atıkların toplanması hedefleniyor. Etkinlikle hem çevre temizliği yapılacak hem de ormanların korunmasına yönelik farkındalık oluşturulacak.

Yetkililer, daha temiz ve güvenli ormanlar için düzenlenecek organizasyona tüm vatandaşları davet ederek, “Yeşil vatanı hep birlikte koruyalım” mesajı verdi.

Etkinlik kapsamında gönüllüler, doğaya zarar veren atıkları toplayarak orman yangınlarına karşı önleyici çalışmalara katkı sunacak.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız