Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Kılavuzlu bölgesinde gerçekleştirilecek enerji iletim hattı çalışmaları nedeniyle vatandaşlara önemli bir duyuruda bulundu.
Kahramanmaraş – Elbistan Enerji İletim Hattı kapsamında, TEİAŞ 12. Bölge Müdürlüğü tarafından Kılavuzlu bölgesinde çalışma yapılacak. Çalışmalar nedeniyle Kılavuzlu Parkı’nın 1 Eylül Salı günü gün boyunca ziyarete kapatılacağı bildirildi.
Parkta güvenlik tedbirleri alınacak
Çalışmalar süresince park alanında gerekli güvenlik önlemlerinin uygulanacağı belirtildi. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması ve vatandaşların can güvenliğinin korunması amacıyla parkın geçici olarak kullanıma kapatılacağını açıkladı.
Belediye tarafından yapılan duyuruda, Kılavuzlu Parkı’nı kullanmayı planlayan vatandaşlardan 1 Eylül Salı günü parka giriş yapmamaları istendi.
Yetkililer, enerji iletim hattı çalışmaları tamamlanana kadar vatandaşların alınan güvenlik tedbirlerine uymalarının ve çalışma alanından uzak durmalarının önemine dikkat çekti.