Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş’ta yaşlılara yeni nefesin adresi, Aktif Yaşam Merkezi

Kahramanmaraş’ta yaşlılara yeni nefesin adresi, Aktif Yaşam Merkezi

Kahramanmaraş’ta açılış son hazırlıkların yapıldığı Aktif Yaşam Merkezi hizmete girmek için gün sayıyor. Yaşlılara yönelik yapılan bu hizmet, aynı zamanda sosyal etkileşim ve dayanışmayı da teşvik ediyor.

Kahramanmaraş’ta açılış son hazırlıkların yapıldığı Aktif Yaşam Merkezi hizmete girmek için gün sayıyor. Yaşlılara yönelik yapılan bu hizmet, aynı zamanda sosyal etkileşim ve dayanışmayı da teşvik ediyor.

Kahramanmaraş’ta yaşlılara yeni nefesin adresi, Aktif Yaşam Merkezi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda yaşlılara yönelik hizmetlerini artırarak sürdürüyor. Bu kapsamda Dulkadiroğlu Divanlı Mahallesi’nde hayata geçirilen Aktif Yaşam Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Merkezde yaşlılara yönelik; atölye çalışmaları, eğitim programları, fizyoterapi uygulamaları ve psikolojik danışmanlık hizmetleri sunuluyor. Aynı zamanda sosyal etkileşim ve dayanışmayı teşvik eden merkez, yaşlı bireylerin hem fiziksel hem de ruhsal sağlıklarını korumalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Başkan Görgel, merkezde yaşlılarla bir araya geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, son hazırlıkların yapıldığı Aktif Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek burada vakit geçiren yaşlılarla sohbet etti. Gerçekleştirilen ziyarette; AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, AK Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Çam, Divanlı Mahalle Muhtarı Atilla Erimhan ve vatandaşlar da yer aldı. Programda, Başkan Görgel’e merkezin planlanan faaliyetleri hakkında detaylı bilgi sunuldu.

Yaşlılarımız başımızın tacı

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Yaşlılarımız bizim baş tacımız. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak onların hayatını kolaylaştıracak, sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlayacak projeleri hayata geçirmek bizim en öncelikli görevimiz arasında. Aktif Yaşam Merkezi de bu anlayışla hizmete sunuldu. Burada sadece fiziksel ve ruhsal sağlık değil, aynı zamanda gönül bağı da güçleniyor. Yaşlılarımızın ihtiyaçlarını bizzat kendilerinden dinlemek, onların yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak bizler için en büyük mutluluk. Bu tür merkezlerin sayısını artırarak sosyal belediyecilik anlayışımızı daha da yaygınlaştıracağız” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız