Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş’ta ulaşım atağı

Kahramanmaraş’ta ulaşım atağı

Onikişubat’ta Barbaros Caddesi ve bağlantı yollarında gerçekleştirilen asfalt yenileme uygulamalarını yerinde inceleyen Başkan Fırat Görgel, “Vatandaşlarımızın daha konforlu alanlarda yaşayabilmeleri için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor” dedi.

Onikişubat’ta Barbaros Caddesi ve bağlantı yollarında gerçekleştirilen asfalt yenileme uygulamalarını yerinde inceleyen Başkan Fırat Görgel, “Vatandaşlarımızın daha konforlu alanlarda yaşayabilmeleri için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor” dedi.

Kahramanmaraş’ta ulaşım atağı

Şehrin ulaşım ağını geliştirmek ve güçlendirmek için yol bakım, onarım ve yenileme uygulamalarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin çalışma gerçekleştirdiği adreslerden birisi de Onikişubat ilçesi Haydarbey Mahallesi’nde bulunan Barbaros Caddesi ve bağlantı yolları oldu.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca yürütülen çalışmalarla, deforme olduğu için ulaşımda aksamalara neden olan toplam 2 kilometrelik arterin asfaltı baştan uca yenileniyor. Alanda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek son duruma ilişkin bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bölgede esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek asfalt yenileme uygulamalarına ilişkin istişarelerde bulundu. 

Tüm ekiplerimizle şehrimizin her yerindeyiz

Yerleşim yerlerinin ulaşım standardının iyileştirilmesi noktasında şehir merkezi ve ilçelerde yol bakım, onarım ve yenilemelerinin durmaksızın devam ettiğini belirten Başkan Fırat Görgel, “Şehrimizin her yerinde alt ve üstyapı uygulamalarımız büyük bir hızla sürüyor. Şehrimizin ulaşım standardını iyileştirmek için yol yenileme çalışmalarımız da durmaksızın devam ediyor. Bugün de Haydarbey Mahallemizde Barbaros Caddesi ve bağlantı yollarında gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmalarımızı yerinde inceledik. Burada deforme olan toplam 2 kilometrelik yolumuzu yeniliyoruz. 8 Milyon TL’lik bir yatırım. Vatandaşlarımızın daha konforu bir yaşam sürmeleri anlamında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Kahramanmaraş’ımızın her bir noktasında ekiplerimizle birlikte sahada olmayı sürdüreceğiz” cümlelerini kaydetti. Haydarbey Mahalle Muhtarı Ökkeş Özen ise çalışmaların mahalle için önemine değinerek Başkan Fırat Görgel’e teşekkür etti.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız