Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş’ın TÜBİTAK başarısı!

Kahramanmaraş’ın TÜBİTAK başarısı!

TÜBİTAK Adana Bölge Yarışmalarında Kahramanmaraş rüzgârı esti! Kahramanmaraş’tan yarışmaya katılan 4 projeden 3’ü dereceye girerek büyük bir başarıya imza attı.

TÜBİTAK Adana Bölge Yarışmalarında Kahramanmaraş rüzgârı esti! Kahramanmaraş’tan yarışmaya katılan 4 projeden 3’ü dereceye girerek büyük bir başarıya imza attı.

Kahramanmaraş’ın TÜBİTAK başarısı!

Adana’da düzenlenen TÜBİTAK Bölge Yarışmalarında Kahramanmaraş fırtına gibi esti. Kahramanmaraş’tan yarışmaya katılan 4 projeden 1 bölge birinciliği ve 2 bölge üçüncülüğü alarak büyük bir başarıya imza attı.

Elbistan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Teknoloji ve Tasarım alanında bölge birincisi olarak zirvede yer aldı.

Güzel Sanatlar Lisesi & Nuri Pakdil BİLSEM, Değerler Eğitimi alanında bölge üçüncülüğünü kazandı.

Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi, Kimya alanında bölge üçüncüsü olarak ödül aldı.

Bu başarı, Kahramanmaraş’ın eğitimdeki yükselişini bir kez daha gözler önüne serdi. Öğrenciler ve danışman öğretmenleri, inovasyon ve bilim alanındaki yetkinlikleriyle dikkat çekerken, projelerinin ülke çapında ses getirmesi bekleniyor.

Haber merkezi olarak dereceye giren öğrencilerimizi ve öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz!
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız