Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Az bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 40 kişi alacak! Başvurular başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 40 kişi alacak! Başvurular başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı AKBEL A.Ş., 5 ay 29 gün süreyle çalışacak geçici personel alımı yapacağını duyurdu. Beden İşçisi (Genel) unvanı ile toplam 40 kişilik kontenjan açılan ilanda, başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı AKBEL A.Ş., 5 ay 29 gün süreyle çalışacak geçici personel alımı yapacağını duyurdu. Beden İşçisi (Genel) unvanı ile toplam 40 kişilik kontenjan açılan ilanda, başvuru şartları ve detaylar belli oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 40 kişi alacak! Başvurular başladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, AKBEL A.Ş’de 5 ay 29 gün süreyle geçici işçi olarak çalışacak işçi alacağını duyurdu. Başvurular bu gece saat 23.59 itibariyle sona erecek.

Kimler başvurabilir?

İlanda belirtilen şartlara göre adayların, Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı olması, vardiya sistemine uygun çalışabilmesi ve sağlık yönünden engel taşımaması gerekiyor. Ayrıca, kamu sektöründe benzer işlerde çalışmış olanlar ve C sınıfı ehliyet ile SRC 4 belgesine sahip adaylar tercih sebebi olacak.

Başvurular ne zaman ve nereden yapılacak?

Adaylar, 26-27 Mart 2025 tarihleri arasında internet adresinden online olarak başvurularını tamamlayabilecek.

Belgelerini eksiksiz yüklemeyen adayların başvuruları geçersiz sayılacak.

Önemli hususlar

4857 sayılı İş Kanunu’nun 25. maddesi kapsamında iş akdi feshedilenler ilana başvuramayacak. Başvuru sürecinin ardından değerlendirme yapılarak uygun adaylar belirlenecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara istihdam imkânı sunarken, geçici işçi alımıyla şehirdeki ekonomik canlanmaya da katkıda bulunmayı hedefliyor.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız