Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Kabasakal grup yolu baştan sona yenilendi

Kabasakal grup yolu baştan sona yenilendi

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinin kırsal mahallelerini birbirine bağlayan Kabasakal Grup Yolu’nda asfalt çalışmalarını tamamladı. Muhtar Kalli, ‘Bu yol çok kötüydü. Elbistan’a kadar ulaşımı bu arter sağlıyor. Şimdi çok güzel bir hale getirdiler. Başkanımız Hayrettin Güngör’den Allah razı olsun’ dedi.

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinin kırsal mahallelerini birbirine bağlayan Kabasakal Grup Yolu’nda asfalt çalışmalarını tamamladı. Muhtar Kalli, ‘Bu yol çok kötüydü. Elbistan’a kadar ulaşımı bu arter sağlıyor. Şimdi çok güzel bir hale getirdiler. Başkanımız Hayrettin Güngör’den Allah razı olsun’ dedi.

Kabasakal grup yolu baştan sona yenilendi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Master Planı çerçevesinde yol yenileme çalışmalarını tamamlıyor. Bu kapsamda, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler Dulkadiroğlu ilçesi kırsalında yer alan Kabasakal Grup Yolu’nda da asfalt uygulamalarını tamamladı. 

Deforme olması sebebiyle trafikte aksamalara sebebiyet veren arterde tamamlanan çalışma, Kabasakal’ın yanı sıra Boyalı, Çaymayayla ve Baydemirli gibi bölge mahallelerinin de ulaşım standardını önemli ölçüde artırıyor. Toplamda 3 kilometrelik arterde gerçekleştirilen çalışmayla bölgeden Elbistan ilçesine de ulaşım kolaylaştı.

Yolumuz yenilendi, ulaşımımız rahatladı

Kabasakal Mahalle Muhtarı Ali Kalli tamamlanan çalışmalara ilişkin, “Bu bölge kırsal bir alan, bizim en büyük ihtiyacımız yol oluyor haliyle. Allah razı olsun, Büyükşehir Belediyemiz ve Başkanımız Hayrettin Güngör bu yolumuzla ilgili derhal çalışma başlattı ve tamamlandı. Daha önce bu yol çok kötüydü. Elbistan’a kadar civar mahallelerin ulaşımını bu yol sağlıyor. Şimdi çok güzel bir hale getirdiler. Emeği geçen herkese mahallem adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kaydetti.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız