Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Japon heyetiyle ortak projeler için Kahramanmaraş’ta

Japon heyetiyle ortak projeler için Kahramanmaraş’ta

Japonya Uluslararası Kalkınma İşbirliği Ajansı heyeti, 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’a geldi.

Japonya Uluslararası Kalkınma İşbirliği Ajansı heyeti, 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş’a geldi.

Japon heyetiyle ortak projeler için Kahramanmaraş’ta

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, depremin yol açtığı hasarları yerinde incelemek ve bir dizi temasta bulunmak üzere şehre gelen Japonya Uluslararası Kalkınma İşbirliği Ajansı (JICA) heyetini misafir etti. 

Potansiyel iş birliği ve ortak projelerin istişare edildiği toplantıda Başkan Hayrettin Güngör, şehirde yürütülen ve planlanan çalışmalara ilişkin de heyete bilgiler aktardı. 

Ziyaret ve destekleri için JICA heyetine teşekkür eden Başkan Güngör, “Deprem sonrası süreçte yurt içinden ve yurt dışından birçok kurum ve kuruluş hem maddi hem manevi olarak yanımızda oldu. Hepsine şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün de Japonya Uluslararası Kalkınma İşbirliği Ajansı heyetini misafir ederek şehrimizin gelişimine katkı sağlayacak iş birliği faaliyetleri hakkında ön bir toplantı gerçekleştirdik. Şehrimizin imarı ve inşası noktasında gerçekleştirilecek projelere ilişkin istişarelerde bulunduk. Destekleri için JICA heyetine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız