Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | İstişare kültürüne önem veriyoruz

İstişare kültürüne önem veriyoruz

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti (KMAGC) üyeleri AK parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ile bir araya geldi.

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti (KMAGC) üyeleri AK parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara ile bir araya geldi.

İstişare kültürüne önem veriyoruz

Çamlıca restoranda düzenlenen programda Şehir ve Ülke gündemi konuşuldu.

Programda konuşan Milletvekili Sezal, şehrin kalkınması ve geleceği için istişare kültürüne önem verdiklerini söyledi.

“Vatandaşlarımız biraz sabırlı olsun”

Şehrin sorunlarına vakıf olduklarına dikkat çeken Sezal: “ Şehrimiz adına milletvekillerimizle birlikte, gerek bakanlıklar nezdinde gerek ise genel müdürlükler nezdinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bilindiği gibi ülke olarak zor durumlardan geçiyoruz. Şehrimize yapacağımız çalışmalar noktasına bazen gecikmeler yaşayabiliyoruz. Halkımız şunu bilsin biz Ankara’da iş takibini çok iyi yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan sadece biraz sabırlı olmalarını istiyoruz” dedi.

“Her zaman vatandaş odaklı çalıştık”

Başkan Mücahit Kara ise ilçe teşkilatı olarak milletvekilleriyle, Belediye başkanlarıyla, STK temsilcileriyle, mahalle muhtarlarıyla ve mahalle temsilcileriyle birlikte ilçe adına koordineli bir çalışma yaptıklarını vurguladı. İlerleyen süreçlerde ilçe teşkilatı olarak farklı projelere de imza atacaklarına değinen Kara: “AK Parti olarak bizim çalışmalarımız her zaman vatandaş odaklı olmuştur. Bu çerçevede herkesi memnun etme adına zor bir görev üstleniyoruz. Biz hiçbir zaman ötekileştirici politika uygulamadık, uygulamayacağız” diye konuştu.

“Ortak akılla birlikte yönetim anlayışını önemsiyoruz”

Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti başkanı İbrahim Baykut ise herkesin ortak noktasının şehir olduğunu ve bunun için çaba sarf ettiğini söyledi. Baykut, ayrıca gazetecilerin kimsenin yandaşı olmadığını sadece milletin, şehrin ve devletin yandaşı olduğunu vurguladı. Ortak akılla birlikte hareket edildiğinde şehrimiz için daha faydalı olunacağını” söyledi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız