Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | İl Koordinasyon Kurulu üyeleri bir araya geldi

İl Koordinasyon Kurulu üyeleri bir araya geldi

Mimarlar, Peyzaj Mimarları, Çevre, Jeoloji, Elektrik, Makine, İnşaat, Orman Mühendisleri, Harita ve Kadastro Oda Başkanları ve üyeleriyle bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, ‘Şehir genelinde devam eden ve planladığımız yatırımlarla ilgili bir görüşme gerçekleştirdik. Tüm oda başkanlarımıza katkıları için teşekkür ediyorum.

Mimarlar, Peyzaj Mimarları, Çevre, Jeoloji, Elektrik, Makine, İnşaat, Orman Mühendisleri, Harita ve Kadastro Oda Başkanları ve üyeleriyle bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, ‘Şehir genelinde devam eden ve planladığımız yatırımlarla ilgili bir görüşme gerçekleştirdik. Tüm oda başkanlarımıza katkıları için teşekkür ediyorum.

İl Koordinasyon Kurulu üyeleri bir araya geldi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Koordinasyon Kurulu üyelerini makamında ağırladı. Mimarlar Odası, Jeoloji Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası, Harita ve Kadastro Odası, Orman Mühendisleri Odası, Peyzaj Mimarları Odası, Çevre Mühendisleri Odası yetkililerinin yanı sıra Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri’nin de yer aldığı ziyarette şehir genelinde devam eden çalışmalara yönelik istişarelerde bulunuldu. 

Başkan Hayrettin Güngör, Şehir Meydanı, Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak, Sarayaltı – Kanlıdere – Kale Bağlantı Yolu, İmran Kılıç Köprüsü ve Bulvarı, Tekke Kentsel Dönüşümü, Kültür Park Dönüşümü, yeşil alanlar ve turizm yatırımlarına yönelik bir sunum gerçekleştirdi.

Şehir için önemli projeler

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Mimarlar Odası Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Emre Kaçamaz, gerçekleştirilecek projelerin şehir için büyük önem taşıdığını ifade etti. Kaçamaz, “Oda başkanlarımız ve üyelerimizle birlikte Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’ü ziyaret ettik. Şehir genelinde gerçekleştirilen ve planlanan yatırımlar hakkında Başkanımız Hayrettin Güngör’den bilgiler aldık. Kahramanmaraş için iş birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Daha yaşanabilir bir Kahramanmaraş

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bugün Mimarlar, Jeoloji, Makine, Elektrik, İnşaat, Orman, Çevre ve Jeoloji Mühendisleri, Harita ve Tapu Kadastro, Peyzaj Mimarları Odalarımızın kıymetli başkanlarını ve üyelerini misafir ettik. Daha yaşanabilir bir Kahramanmaraş için istişarelerde bulunduk. Şehrimizde devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında da fikir alışverişinde bulunduk. Sağ olsun tüm oda başkanlarımızın çok büyük katkıları oldu. Bundan sonraki süreçte de paydaşlarımızla birlikte daha sık bir araya gelerek şehrimizde gerçekleştirilecek yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunacağız. Nazik ziyaretleri ve katkılarından dolayı tüm oda başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız