Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | İhlas Vakfı, Kahramanmaraş’ta iftar ve sahur sofraları kurdu

İhlas Vakfı, Kahramanmaraş’ta iftar ve sahur sofraları kurdu

Aynî ve nakdî yardımlarla depremzede vatandaşların gönüllerine su serpen İhlas Vakfı, sahada var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Kahramanmaraş’ta depremlerin ilk anından bu yana hergün bin kişilik yemek ikramında bulunan İhlas Vakfı, yaraların sarılmasına vesile olmaya devam ediyor.

Aynî ve nakdî yardımlarla depremzede vatandaşların gönüllerine su serpen İhlas Vakfı, sahada var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Kahramanmaraş’ta depremlerin ilk anından bu yana hergün bin kişilik yemek ikramında bulunan İhlas Vakfı, yaraların sarılmasına vesile olmaya devam ediyor.

İhlas Vakfı, Kahramanmaraş’ta iftar ve sahur sofraları kurdu

Deprem bölgesindeki depremzede vatandaşlara, hastane personellerine ve güvenlik güçlerine seyyar mutfaklarda yemek dağıtan İhlas Vakfı, mübarek Ramazan ayının her günü iftar ve sahur sofraları kurarak sıcak çorba ve yemek dağıttı.

İhlas Vakfı yetkilileri; yardımların yaralar sarılıncaya kadar devam edeceğini ve 35 öğrenci yurdu ile birlikte, AFAD koordinasyonunda topyekün seferberlik halinde olduklarını belirtti.

Hayırseverlerin bağışları 3 kıtada gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

İhlas Vakfı, yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen depremden sonra bugüne kadar 35 yurdunda çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.  Kısa sürede hareket eden yardım tırları, peş peşe deprem bölgesinde AFAD koordinesinde Okul ve bölgelerde tasnif edilerek, sistemli şekilde deprem mağduru kardeşlerimize dağıtıldı. Hastane ve Çadır kentlerde kurulan Yemek çadırları ile her gün yemekler dağıtıldı.

Deprem bölgesinde iş, aş, ekmek verirken ekmek alacak hale düşmüş depremzedelere, Afganistan'da 131 Külliyede eğitim gören binlerce öğrenciye, Sudan'da bulunan yetimhanelerdeki yüzlerce yetime, hayırseverlerin bağışlarını güvenli bir şekilde ulaştırıyor. 

Deprem bölgesi ve diğer ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bağışlar 0212 451 49 00’nolu telefondan veya www.ihlasvakfi.org.tr/bagis adresinden kolaylıkla yapabilir.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız