Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Güngör ve Özkan, 3 ilçede talepleri topladı!

Güngör ve Özkan, 3 ilçede talepleri topladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği ilçelerde muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği ilçelerde muhtarlarla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Güngör ve Özkan, 3 ilçede talepleri topladı!

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ile birlikte ilçelere giden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ilk olarak Ekinözü Kaymakamlığını ziyaret ettiler. Ekinözü Kaymakamı Fatih Sayar’ın ziyaretinin ardından Ekinözü Belediyesini ziyaret eden Başkan Güngör, burada Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker’den yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

 

 

Daha sonra Ekinözü İlçesi’nde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Vali Özkan ve Başkan Güngör, burada muhtarların sorunlarını dinleyerek istişarelerde bulundular.

 

 

Ekinözü İlçesinin ziyaretinin ardından Nurhak İlçesi’ne geçen Vali Özkan ve Başkan Güngör, burada da Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan’dan çalışmalara ilişkin bilgiler aldılar.

 

Nurhak İlçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Vali Özkan ve Başkan Güngör buradan da Çağlayancerit İlçesine geçtiler.

 

 

Çağlayancerit İlçesinde Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun tarafından karşılanan Vali Özkan ve Başkan Güngör, muhtarlarla bir araya gelerek istişarede bulundular.

 

 

Gezi ve incelemelere ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Güngör: “İhtiyaçları bütüncül bir bakış açısı ve koordinasyon içinde değerlendirmek ve çözüm bulmak amacıyla Sayın Valimiz Vahdettin Özkan ile ilgili daire amirleri izin de katılımıyla ilçelerimizi ziyaret ettik. Muhtarlarımız, meclis üyelerimizi ve hemşerilerimizi dinledik.

 

İlçelerimize yapacağımız hizmetler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Belirlediğimiz plan ve program dahilinde ilçelerimize yapılması gerekenleri imkanlarımız dahilinde yapma gayretinde olacağız” diye konuştu.

 

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün ilçelere gerçekleştirdikleri ziyaretlere İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Numan Öksüz ile il müdürleri ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları katıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız