Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Göksun’un dar olan ulaşım ağı genişliyor

Göksun’un dar olan ulaşım ağı genişliyor

Büyükşehir Belediyesi, Göksun’un kırsal mahallelerinden Kaleboynu’na bağlı Aybastı mevkiine ulaşım sağlayan 8 kilometrelik arterde genişletme ve bakım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, Göksun’un kırsal mahallelerinden Kaleboynu’na bağlı Aybastı mevkiine ulaşım sağlayan 8 kilometrelik arterde genişletme ve bakım çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Göksun’un dar olan ulaşım ağı genişliyor

yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlara daha güvenli ve konforlu bir ulaşım imkânı sunmayı hedefleyen çalışmalar kapsamında, Göksun’un kırsal mahallelerinden Kaleboynu’na bağlı Aybastı mevkii de yol iyileştirme projelerine dâhil edildi.

Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı koordinesinde sürdürülen çalışmalarla, Aybastı’ya ulaşım sağlayan 8 kilometrelik arterde genişletme ve bakım işlemleri yoğun şekilde sürdürülüyor. Mevcut yolun dar olması nedeniyle zaman zaman ulaşımda aksamalara yol açtığı belirtilirken, yapılan müdahaleyle yolun hem genişliği artırılıyor hem de zemin kalitesi iyileştiriliyor. Çalışmalar tamamlandığında, bölge sakinlerinin günlük ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale gelirken, kırsal kalkınma açısından da önemli bir adım atılmış olacak.

Başkanımız Fırat Görgel’e teşekkür ediyoruz

Kaleboynu Mahalle Muhtarı Mehmet Gülmez, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu yol, mahallemiz ve Aybastı mevkii için hayati öneme sahip. Büyükşehir Belediyemiz çalışmalara hızla başladı ve ekipler yoğun bir emek veriyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Fırat Görgel’e ve emeği geçen tüm personele mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız