Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Göksun Belediyesi “Zor Zamanlarda Aile Olmak” konulu söyleşi programı düzenledi

Göksun Belediyesi “Zor Zamanlarda Aile Olmak” konulu söyleşi programı düzenledi

Göksun Belediyesi, Cumhuriyetin 100. Yılı’nda hizmete açtığı Göksun'un ilk Kültür Merkezinde ilçenin Sosyal ve Kültürel hayatına yeni bir ivme kazandırmak için birbirinden güzel ve özel programlar düzenliyor.

Göksun Belediyesi, Cumhuriyetin 100. Yılı’nda hizmete açtığı Göksun'un ilk Kültür Merkezinde ilçenin Sosyal ve Kültürel hayatına yeni bir ivme kazandırmak için birbirinden güzel ve özel programlar düzenliyor.

Göksun Belediyesi “Zor Zamanlarda Aile Olmak” konulu söyleşi programı düzenledi

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilçe halkı üzerinde oluşturduğu ruhsal çöküntü ve karamsarlıkların ortadan kaldırılması, moral ve motivasyonunun yükseltilmesi ve normal hayata dönüşün hızlandırılmasını amaçlayan Göksun Belediyesi, Uzman Aile Danışmanı ve Nöropsikolog Hatice Kübra Tongar'ın konuşmacı olarak katıldığı "Zor Zamanlarda Aile Olmak" konulu söyleşi programını Kültür Merkezimizde gerçekleştirdi.
 
Söyleşiye, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, eşi Mefaret Aydın hanımefendi ile birlikte katılıdı.

Yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte Yazar Tongar, "Manevi duygular içinde evliliğin ve aile olmanın gerekliliğini, çocukları yetiştirme aşamasında ebeveynlerin davranış şekillerini, aile çatısı altında eşlerin birbirine nasıl davranması gerektiğini, zor zamanlarda aile olabilmenin önemini” anlattı.

Hatice Kübra Tongar, katılımcılara hayatlarını ve yaşamlarını güzelleştirecek şu kıymetli öneride bulundu: "Bir davranışı yapacağınız zaman, bir söz söylemek istediğiniz zaman, kendinize şu soruyu sorun. Allah Resulü bu gün yaşıyor olsaydı şu an yapacağım şeyi yapar mıydı? Söyleyeceğim bu sözü söyler miydi? Hepimiz bu şiar üzerine hareket edersek emin olun çok daha huzurlu bir aile, çok daha güvenli bir toplum oluruz."

Başkan Aydın ve Mefaret hanımefendi, söyleşi programının sonunda Uzman Aile Danışmanı Tongar'a çiçek ve teşekkür belgesi taktim ettiler. Ardından imza etkinliğinde katılımcıların kitaplarını imzalayan Tongar, söyleşi programına gelen sevenleri ile fotoğraf çektirdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız