Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Fırat Görgel, "Boğaziçi bölgesindeki zemin inceleme çalışmaları tamamlandı"

Fırat Görgel, "Boğaziçi bölgesindeki zemin inceleme çalışmaları tamamlandı"

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Boğaziçi bölgesinin batısında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından sürdürülen zemin inceleme çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Boğaziçi bölgesinin batısında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından sürdürülen zemin inceleme çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

Fırat Görgel, "Boğaziçi bölgesindeki zemin inceleme çalışmaları tamamlandı"

Başkan Görgel, şehrin gelişimi ve güvenliği açısından büyük önem taşıyan bu çalışmaların tamamlanmasında emeği geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ve ekibine teşekkürlerini iletti. 

Görgel, “Bu çalışmalar, şehrimizin daha güvenli ve yaşanabilir bir hale gelmesi adına atılmış önemli bir adımdır. Bilim insanlarımızın titiz çalışmaları sonucunda elde edilen veriler, bölgemizin geleceği için umut verici” dedi.

Başkan Görgel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız tarafından sürdürülen Boğaziçi bölgesinin batısındaki zemin inceleme çalışmaları tamamlandı.  

Bilim insanlarımızın raporu doğrultusunda; Tekerek Mahallesi, Batı Çevre Yolu - Karasu Bulvarı ve 97078. Sokak arasında kalan bölge uygun olmayan alan vasfından çıkarılmıştır.  Sayın Bakanımız Murat Kurum ve ekibine şehrim adına teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız