Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Ev sahiplerinin dikkatine! Son gün 31 Mayıs

Ev sahiplerinin dikkatine! Son gün 31 Mayıs

Vatandaş odaklı hizmetleriyle halkın beğenisini kazanan Onikişubat Belediyesi, hizmetlerin kesintisiz bir şekilde devamı için emlak vergisi ödemelerinin 1-31 Mayıs tarihleri arasında yapılması gerektiğini bildirdi. Açıklamada, Daha etkin, daha verimli ve daha kaliteli hizmet için vergilerinizi ödemeyi unutmayın ifadeleriyle vergi ödemelerinin tüm vatandaşlara ve Onikişubat’a hizmet olarak geri döndüğüne vurgu yapıldı.

Vatandaş odaklı hizmetleriyle halkın beğenisini kazanan Onikişubat Belediyesi, hizmetlerin kesintisiz bir şekilde devamı için emlak vergisi ödemelerinin 1-31 Mayıs tarihleri arasında yapılması gerektiğini bildirdi. Açıklamada, Daha etkin, daha verimli ve daha kaliteli hizmet için vergilerinizi ödemeyi unutmayın ifadeleriyle vergi ödemelerinin tüm vatandaşlara ve Onikişubat’a hizmet olarak geri döndüğüne vurgu yapıldı.

KAYNAK: Onikişubat Belediyesi
Ev sahiplerinin dikkatine! Son gün 31 Mayıs

Her yıl Mayıs ve Kasım aylarında ödenen emlak vergisine ait taksit ödemelerine ilişkin bilgilendirmede bulunan Onikişubat Belediyesi, 2026 yılının 1. taksit ödemelerinde son günün 31 Mayıs olduğunu belirterek, vatandaşlara geç kalınmaması yönünde uyarılarda bulundu.

Açıklamada, belediye hizmetlerinin daha etkin, daha verimli ve daha kaliteli bir şekilde halkın hizmetine sunulması noktasında vergi ödemelerinin önemine dikkat çekildi.  Ayrıca, vadesi geçmiş borçların gecikme zamlarının ödeme esnasında hesaplandığı belirtildi.

Emlak Vergimizi zamanında ödeyelim, cezalı duruma düşmeyelim!

Duyurunun devamında ise, “Vatandaşlarımızın dikkatine. Emlak Vergisi’nin 2026 yılı 1. taksit ödemeleri 1-31 Mayıs tarihleri arasında alınacaktır. Daha etkin, daha verimli ve daha kaliteli hizmet için vergilerinizi ödemeyi lütfen unutmayın. Online olarak ebelediye.onikisubat.bel.tr linkinden, belediyemiz veznelerinden veya görseldeki listedeki tesislerimizden son gün yoğunluğuna bırakmadan borçlarınızı kolaylıkla ödeyebilirsiniz. Yoğunluğu önlemek ve hemşerilerimizin kolayca vergi sorumluluklarını yerine getirebilmeleri için ödemelerini son güne bırakmamalarını rica ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
Ayrıca, https://ebelediye.onikisubat.bel.tr/BorcSorgula.aspx adresinden günün her saatinde banka kartıyla borç ödeme işlemleri yapılabilecek.

Emlak Vergisi ödeme noktaları nereler?

Fatih Mahallesi Şehit İlhan Güleç Bilgi ve Kültür Evi

Saçaklızade Mahallesi Şehit Serkan Yılmaz Kapalı Yüzme Havuzu ve Bilgi Kültür Evi

Hürriyet Mahallesi Kapalı Spor Salonu

Karacaoğlan Mahallesi Mehmet Kaşık Bilgi ve Kültür Evi

Barbaros Mahallesi Birlik Vakfı Önü

Haydarbey Mahallesi Tekerek Akdo ve ATM Yanı

Hürriyet Mahallesi Tekstil Lisesi Önü

Necip Fazıl Mahallesi Tavşantepe Akdo Karşısı

Akçakoyunlu Mahallesi Şekerdere üzeri Eski Belediye Önü

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız