Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor

Enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor

Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmaları tamamlanan bölgelerde Büyükşehir Belediyesi 25 araç ve 35 personelle enkaz kaldırma ve hafriyat çalışmalarına destek oluyor.

Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmaları tamamlanan bölgelerde Büyükşehir Belediyesi 25 araç ve 35 personelle enkaz kaldırma ve hafriyat çalışmalarına destek oluyor.

Enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor

Yaşanan depremin ardından şehirde temizlikten ilaçlamaya, defin hizmetlerinden itfai olaylara tüm alanlarda faaliyetlerini yoğun bir şekilde sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, arama kurtarma çalışmaları tamamlanan bölgelerde enkaz kaldırma ve hafriyat çalışmalarına da destek veriyor. 

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde yürütülen çalışmalarda toplamda 25 araç ve 35 personel aktif olarak görev alıyor. Yoğun bir şekilde devam eden çalışmalarla şehir moloz yığınlarından temizleniyor. 

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, şehrin tekrardan ayağa kaldırılması noktasında tüm alanlarda çalışmaların gece gündüz devam ettiği belirtildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız