Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
35°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Deprem bölgesindeki özel çocuklar Kahramanmaraş’ta buluştu

Deprem bölgesindeki özel çocuklar Kahramanmaraş’ta buluştu

Organize Sanayi Spor Kulübü, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle deprem bölgesindeki özel gereksinimli çocuklara yönelik Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Renkli anlara sahne olan etkinlikte özel çocuklar, gönüllerince eğlendi.

Organize Sanayi Spor Kulübü, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle deprem bölgesindeki özel gereksinimli çocuklara yönelik Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Renkli anlara sahne olan etkinlikte özel çocuklar, gönüllerince eğlendi.

Deprem bölgesindeki özel çocuklar Kahramanmaraş’ta buluştu

Deprem sonrası özellikle çocuklara yönelik psiko-sosyal destek projelerini sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi; Organize Sanayi Spor Kulübü, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğiyle, deprem bölgesindeki özel gereksinimli çocuklara yönelik ‘Açık Su Sporları Şenliği’ düzenledi. 

Kılavuzlu Su Sporları Merkezi’nde düzenlenen programda; Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Kahramanmaraş Organize Sanayi Spor Kulübü Başkanı Eftal Karaçalı, Büyükşehir Belediyesi Kültür, Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan, özel gereksinimli bireyler ve aileleri de yer aldı. Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman, Osmaniye, Gaziantep, Adana ve Elazığ’dan programa katılım sağlayan özel sporcular; yüzme, atletizm, okçuluk, dart ve masa tenisi gibi çeşitli branşlarda dostça mücadele etti. Renkli anlara sahne olan etkinlikte özel çocuklar, gönüllerince eğlendi. 

Etkinliğin özel çocukların kaynaşması ve dayanışmasına vesile olduğunu belirten ebeveynler de programda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız