Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
29°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ın ilk durağı Büyükşehir oldu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ın ilk durağı Büyükşehir oldu

12 Şubat Kurtuluş Bayramı kutlamaları ve tamamlanan sağlık yatırımlarının açılış törenine katılmak üzere şehre gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı Büyükşehir Belediyesinde ağırlayan Başkan Görgel, yeni Kahramanmaraş’ın imar ve inşası noktasında sürdürülen çalışmalara ilişkin bilgileri aktardı.

12 Şubat Kurtuluş Bayramı kutlamaları ve tamamlanan sağlık yatırımlarının açılış törenine katılmak üzere şehre gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı Büyükşehir Belediyesinde ağırlayan Başkan Görgel, yeni Kahramanmaraş’ın imar ve inşası noktasında sürdürülen çalışmalara ilişkin bilgileri aktardı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’ın ilk durağı Büyükşehir oldu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, 12 Şubat Kurtuluş Bayramı kutlamaları ve tamamlanan sağlık yatırımlarının açılış törenine katılmak üzere şehre gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu Büyükşehir Belediyesinde ağırladı.

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal, Mevlüt Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül ve MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz’ün de yer aldığı programda şehirde; eğitimden sağlığa, üstyapıdan barınmaya, sosyal desteklerden kültürel faaliyetlere kadar geniş yelpazede gerçekleştirilen ve planlanan projeler ele alındı.

Kahramanmaraş’ımızı hep birlikte ayağa kaldırıyoruz

Kurtuluş Bayramı’nda şehre teşriflerinden dolayı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “12 Şubat Kurtuluş Bayramı’nda, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu şehrimizde ağırlamaktan büyük bir onur duyuyoruz. Kurtuluş Bayramı kutlamalarının ardından Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız ve Sağlık Bakanımızı Büyükşehir Belediyemizde ağırlayarak şehrimizin yeniden inşası ve gelişimi noktasında yürüttüğümüz çalışmalar hakkında detaylı bilgiler sunduk. Deprem sonrası süreçte, Kahramanmaraş’ımızın ayağa kalkması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hükümetimiz tüm gücüyle destek sağlıyor. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizi daha yaşanabilir hale getirmek adına tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bu vesileyle, destekleri ve nazik ziyaretleri için Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz ve Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız