Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Çin Halk Cumhuriyeti’nden gelen iş insanları ve MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
Türkiye’de faaliyet gösteren Çin şirketlerinin yetkilileri ve MADO Yönetiminden oluşan heyet, Vali Ünlüer’e deprem sonrası şehrin biran evvel ayağa kaldırılması adına sorumluluk üstlenerek Kahramanmaraş’a yapacakları çeşitli yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.
Kahramanmaraş’ta gerek müstakil gerekse Türk ortaklarıyla beraber yatırım yapmak isteyen Çinli iş insanlarına, kapılarının sonuna kadar açık olduğunu bildiren Vali Ünlüer, Valilik olarak gereken her türlü desteği vermeye hazır oluklarını ifade etti.
Çin Halk Cumhuriyeti İş İnsanları ve MADO Yönetim Kurulu Heyeti İle Kahramanmaraş’a yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı.
Farklı illerden toplanan erikler kurutarak iç ve dış piyasaya satıyor
#Ekonomi / 18 Eylül 2026
7 ilde motosiklet sayısı otomobil sayısını geçti!
#Yaşam / 18 Eylül 2026
Yorumlar