Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Çinli iş insanları ile MADO işbirliğinde yapılacak yatırımlar görüşüldü

Çinli iş insanları ile MADO işbirliğinde yapılacak yatırımlar görüşüldü

Çin Halk Cumhuriyeti İş İnsanları ve MADO Yönetim Kurulu Heyeti İle Kahramanmaraş’a yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı.

Çin Halk Cumhuriyeti İş İnsanları ve MADO Yönetim Kurulu Heyeti İle Kahramanmaraş’a yapılacak yatırımlar masaya yatırıldı.

Çinli iş insanları ile MADO işbirliğinde yapılacak yatırımlar görüşüldü

Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer, Çin Halk Cumhuriyeti’nden gelen iş insanları ve MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.
 
Türkiye’de faaliyet gösteren Çin şirketlerinin yetkilileri ve MADO Yönetiminden oluşan heyet, Vali Ünlüer’e deprem sonrası şehrin biran evvel ayağa kaldırılması adına sorumluluk üstlenerek Kahramanmaraş’a yapacakları çeşitli yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.
 
Kahramanmaraş’ta gerek müstakil gerekse Türk ortaklarıyla beraber yatırım yapmak isteyen Çinli iş insanlarına, kapılarının sonuna kadar açık olduğunu bildiren Vali Ünlüer, Valilik olarak gereken her türlü desteği vermeye hazır oluklarını ifade etti.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız