Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
33°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | BM iyi niyet elçisi Kahramanmaraş’ta

BM iyi niyet elçisi Kahramanmaraş’ta

Programı kapsamında şehre gelen Birleşmiş Milletler (BM) Habitat İyi Niyet Elçisi ve Suudi Arabistan Prensesi Lamia Bint Majid Al Saud, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü ziyaret etti.

Programı kapsamında şehre gelen Birleşmiş Milletler (BM) Habitat İyi Niyet Elçisi ve Suudi Arabistan Prensesi Lamia Bint Majid Al Saud, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü ziyaret etti.

BM iyi niyet elçisi Kahramanmaraş’ta

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi inceleme ve çalışma ziyaretinde bulunmak üzere şehre gelen Suudi Arabistan Prensesi ve Birleşmiş Milletler Habitat İyi Niyet Elçisi Lamia Bint Majid Al Saud’u makamında ağırladı. 

Prenses Lamia Bint Majid Al Saud ve beraberindeki heyete, şehrin tekrar ayağa kaldırılması noktasında yürütülen ve planlanan çalışmalara ilişkin bilgiler aktaran Başkan Hayrettin Güngör, gelinen son aşamayı da değerlendirdi. 

Gerçekleştirilen görüşmede İstiklal Madalyası ve Kahramanmaraş’ın milli mücadeledeki yerine dair bilgileri de paylaşan Başkan Hayrettin Güngör, ardından heyet ile şehirde devam eden çalışmalara ilişkin saha ziyareti gerçekleştirdi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız