Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Başkan Okay’dan Dulkadiroğlu’na teşekkür!

Başkan Okay’dan Dulkadiroğlu’na teşekkür!

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 31 Mart seçimlerinde büyük emeği bulunan Ak Parti teşkilatları ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına teşekkür etti. Başkan Okay, seçimi kazananının Cumhur İttifakı olduğunu vurguladı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 31 Mart seçimlerinde büyük emeği bulunan Ak Parti teşkilatları ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına teşekkür etti. Başkan Okay, seçimi kazananının Cumhur İttifakı olduğunu vurguladı.

Başkan Okay’dan Dulkadiroğlu’na teşekkür!

Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Kahramanmaraş’ımız ve Dulkadiroğlu İlçemiz huzurlu bir seçim süreci geçirdi. İlçemiz Ak Parti’ye yine yüzde 70’e yakın bir oy desteğinde bulundu. Bu durum bizleri ağır bir sorumluluk altına almıştır. Bu sorumluluğun üstesinden geleceğiz. Bu seçim sürecinde vatandaşlarımızın rahat bir şekilde oy kullanması adına elimizden gelen gayreti gösterdik. Engelli ve yaşlı vatandaşlarımızı seçim sandıklarına taşıdık. Yaklaşık 2 bin 500 kardeşimiz sandık numaralarını ve alanlarını bizim kurmuş olduğumuz sistemden öğrendiler. Sonuç olarak güzel bir neticeyi elde ettik. Dulkadiroğlu’nda ve Kahramanmaraş’ımızda iyi bir sonuç elde ettik. Güzel bir seçim süreci elde ettik. Ak Parti teşkilatımız, belediye meclis üyelerimiz, mahalle temsilcilerimiz ile birlikte gece gündüz demeden çalıştık. Yine Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları teşkilatlarıyla birlikte uyum içerisinde çalıştık. Onlarla da ortak çalışmalar yaptık. Cumhur İttifakı olarak zaferle bu seçimden ayrıldık. Dulkadiroğlu’muzu değiştirmek ve dönüştürmek için gece gündüz çalışacağız. İnşallah bu teveccühü karşılıksız bırakmayacağız.” 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız