Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Başkan Okay’ın 19 Mayıs mesajı

Başkan Okay’ın 19 Mayıs mesajı

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Okay’ın 19 Mayıs mesajı

Başkan Okay, mesajında: “Dört bir yanı işgal edilen vatan topraklarında bağımsızlık ateşini Samsun’a ayak basarak yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu ateşin küllerinden doğan Cumhuriyeti de gençlere emanet etmişti. Bugün onun emanetine sahip çıkan gençler, kendilerinden sonraki nesillere cumhuriyeti emanet ediyor ve daha da ileriye taşımak için büyük bir gayret gösteriyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin bizler de her zaman yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz. 

Bizlere bu güzel vatanı emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ülkemizin bölünmez bütünlüğü için mücadele veren tüm şehit ve gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum. Bu duygularla geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve Milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.” Dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız