Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Başkan Güven: Bugün bizlere düşen en asli görev…

Başkan Güven: Bugün bizlere düşen en asli görev…

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümünde Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’den anlamlı mesaj.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümünde Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’den anlamlı mesaj.

Başkan Güven: Bugün bizlere düşen en asli görev…

Başkan Güven, mesajında: “Çanakkale Savaşı, milletimizi esaret altına almak isteyenlere karşı tarihte eşine rastlanamayacak kadar büyük bir inanç, kararlılık ve istiklâl tutkusuyla varlığını bütün dünyaya ispat eden, sonuçları itibariyle dünya tarihini etkileyen aziz milletimizin eşsiz zaferiyle sonuçlanmıştır.

Bugün bizlere düşen en asli görev; kahraman ecdadımızdan, vatan topraklarını savunmak için bir an bile düşünmeden kanlarıyla bu toprağı sulayan şehitlerimizden bize miras kalan vatanımızı birlik, beraberlik içinde korumak ve ebediyete kadar şanlı bayrağımızı göklerde dalgalandırmaktır.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümü vesilesiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.” İfadelerine yer verdi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız