Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Kapalı
37°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Başkan Güngör: Ramazanın bereketi bu meclislerde saklı

Başkan Güngör: Ramazanın bereketi bu meclislerde saklı

MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi tarafından organize edilen iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bizleri sevgiyle bir araya getiren Rabbime şükürler olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi tarafından organize edilen iftar programında vatandaşlarla bir araya gelen Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bizleri sevgiyle bir araya getiren Rabbime şükürler olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Başkan Güngör: Ramazanın bereketi bu meclislerde saklı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Şubesi tarafından düzenlenen iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi. 

Milli İrade Meydanı’nda gerçekleştirilen programa Başkan Güngör’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, Garnizon Komutanı Emin Mehmet Terzioğlu, KSÜ Rektörü Niyazi Can, İl Jandarma Komutanı Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Serdar Salih Çiçekçi, iş insanları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 İftar programı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Güngör, “MÜSİAD Kahramanmaraş Şubesi tarafından organize edilen iftar programında halkımızla bir araya geldik ve oruçlarımızı açtık. Bizleri sevgiyle bir araya getiren Rabbime şükürler olsun. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

Samimi muhabbetleri için teşekkür ediyorum

Başkan Güngör, Dulkadiroğlu Erkenez Mahallesi’nde teravih namazı sonrası vatandaşlara tatlı ikramında bulundu. Erkenez Mahalle Muhtarı Halil Tüfenk ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Güngör, “Erkenez Mahallemizde teravih namazımızı eda ettikten sonra vatandaşlarımızla sohbet meclisinde buluştuk. Ramazan ayının bereketi bu meclislerde saklı. Misafirperverlikleri, samimi muhabbetleri ve teveccühleri için tüm halkımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız