Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Başkan Güngör, mobilya üreticisi işçilerle bir araya geldi

Başkan Güngör, mobilya üreticisi işçilerle bir araya geldi

İş insanı Ahmet Kamil Şirikçi ve çalışma arkadaşları ile bir araya gelen Başkan Güngör, ‘İşçi kardeşlerimizin öğle aralarına eşlik ettik, sofralarına misafir olduk. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum’ dedi.

İş insanı Ahmet Kamil Şirikçi ve çalışma arkadaşları ile bir araya gelen Başkan Güngör, ‘İşçi kardeşlerimizin öğle aralarına eşlik ettik, sofralarına misafir olduk. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum’ dedi.

Başkan Güngör, mobilya üreticisi işçilerle bir araya geldi

Gerçekleştirdiği fabrika ziyaretleri ile sık sık işçilerle bir araya gelen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün bugünkü adresi, yine işçiler oldu. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ramazan Kibar ve Hanifi Toptaş’ın da yer aldığı ziyarette işletme sahibi Ahmet Kamil Şirikçi ile bir araya gelen Başkan Hayrettin Güngör, öğle yemeğinde de çalışanların sofrasına misafir oldu. 

Nazik misafirperverliği için Ahmet Kamil Şirikçi ve çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Güngör, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehrimizde faaliyet gösteren Doru Mobilya ekibiyle bir araya geldik. İşçi kardeşlerimizin sofrasına misafir olduk. Ülkemizin öncü firmalarından gelen ürünleri alıcıların beğenisine sunan işletme sahibi Ahmet Kamil Şirikçi nezdinde tüm çalışanlarına hayırlı işler diliyor,  nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız