Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
23°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Bakan Kirişci, Türkoğlu’nda TOGG ile gitti

Bakan Kirişci, Türkoğlu’nda TOGG ile gitti

Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, yerli ve milli otomobil TOOG ile gitti, Türkoğlu’nda Belediye Başkanı Osman Okumuş ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Bakan Kirişci’ye Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’de eşlik etti.

Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci, yerli ve milli otomobil TOOG ile gitti, Türkoğlu’nda Belediye Başkanı Osman Okumuş ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Bakan Kirişci’ye Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’de eşlik etti.

Bakan Kirişci, Türkoğlu’nda TOGG ile gitti

Belediye Başkanı Osman Okumuş, Tarım ve Orman Bakanı Kirişci’yi ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ü yerli ve milli otomobil TOGG ile ilçede gezdirdi.

Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Türkoğlu ilçesi Hopurlu Mahallesi’ni ziyaret eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, vatandaşlarla bir araya geldi. 

Mahalle sakinleri ile sohbet eden ve taleplerini dinleyen Bakan Kirişci ve Başkan Güngör; şehirde yürütülen afet ve acil durum çalışmaları, planlanan projeler ve 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

En güçlü desteği vermeyi sürdüreceğiz

Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Tarım ve Orman Bakanımız, milletvekilimiz Sayın Vahit Kirişci ile Hopurlu Mahallemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya geldik. Mahalle sakinlerimizle sohbet ettik, taleplerini dinledik. Güler yüzleri ve samimi sohbetleri için hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Hamdolsun 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimize şehrimiz büyük bir teveccüh gösterdi. En büyük desteği sağlayan Büyükşehiriz. İnşallah 28 Mayıs’ta gerçekleştirilecek ikinci turda da Sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız