Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
35°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Aydoğar, Hizmet İş Sendikası Kahramanmaraş yöneticisine sert tepki gösterdi

Aydoğar, Hizmet İş Sendikası Kahramanmaraş yöneticisine sert tepki gösterdi

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Aydoğar, işçilerinin haklarını savunmakla vazifeli Hizmet İş Sendikasının Kahramanmaraş Yöneticisinin çifte standart uyguladığını belirtti.

Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Aydoğar, işçilerinin haklarını savunmakla vazifeli Hizmet İş Sendikasının Kahramanmaraş Yöneticisinin çifte standart uyguladığını belirtti.

Aydoğar, Hizmet İş Sendikası Kahramanmaraş yöneticisine sert tepki gösterdi

Aydoğar, çifte standartların gölgesinde, yapılan tüm engellemelere rağmen şehir ve şehir insanına hizmet etmek için önlerine konan aşılmaz dağları bir bir aşacağını söyledi. 

Muhalefette olup siyaset yapmanın zorluklarını bir örnek vererek açıklayan Yeniden Refah Partisinin Büyükşehir Adayı Aydoğar Hizmet İş Sendikası Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Akif Dağ’ın uyguladığı çifte standardı kamuoyuyla paylaştı.

Sendika yöneticisi toplantı davetimizi geri çevirdi

Geçtiğimiz hafta içerisinde sendika üyelerinin zorunlu katılımı ile iktidar partisinin Büyükşehir Adayıyla Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde bir toplantı gerçekleştirildiğini hatırlatan Aydoğar, aynı sendika üyeleriyle kendilerinin de bir araya gelerek projelerini anlatacaklarını, taleplerini dinleyeceklerini belirtmesi üzerine sendika yöneticisinden beklenmedik bir hareket geldiğini söyledi.

Aydoğar, işçi kardeşleriyle bir araya gelme talebi sendika yöneticisi tarafından kabul edilmediğini ifade etti.

Sendikacı parti gözetmez işçisinin hakkını gözetir

İşçilerin haklarının savunulması, belediyede iç barışı sağlaması, ücretlendirme politikasının tüm detaylarını etap etap yaptığı basın açıklamalarıyla kamuoyuna duyuran Aydoğar; “Akbel’de, Büyükşehir Belediyesinde görevli işçi kardeşlerimizin haklarını daha iyi kim verecekse, sendika yöneticisi araştırmalı, dinlemeli ve ona göre karar vermelidir. Nasıl olurda bir sendika yöneticisi, iktidar partisinin adayına kapısını sonuna kadar açarken; gönlü, kalbi bizimle olan işçi kardeşlerimizi bizden neden kaçırma gereği duyar. Bu çifte standart neden?” Dedi.

İktidar partisinin adayı seçildi de haberimiz mi yok

Telefonla görüştü sendika yöneticisinin verdiği cevapların da kendilerini şoke ettiğini belirten Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhammed Aydoğar şöyle konuştu; “İktidar partisinin Büyükşehir adayıyla yaptığı toplantıyı ‘biz YENİ SENDİKA anlaşması için toplandık’ demesi şaşkınlığımızı ve kızgınlığımızı daha da üst seviyeye çıkardı. Şimdi kamuoyuna soruyorum İktidar Partisi Adayı başkan seçildi de bizim mi haberimiz yok?

İşçi kardeşlerimizle aramıza kimsenin girmeye hakkı yoktur

Sevgili Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz bizler YENİDEN REFAH PARTİSİ olarak sizden aldığımız güç ve destekle inşallah seçimlerde sandıklardan birinci parti olarak çıkacağız. Seçim süresince adil ve eşit davranması gereken tüm kuruluşların etik şekilde davranmasını bekliyoruz. Halkımızın GÖNÜL verdiği YENİDEN REFAH PARTİMİZE yapılan bu saygısızlığı kabul etmiyoruz. Bizim ile Sendika üyesi kardeşlerimiz arasına girmeye kimsenin hakkı yoktur.”

Kendi ikbalini sizin ikbalinizden üstün tutanları unutmayın

Sendika üyelerine de seslenen Aydoğar; “Kıymetli işçi kardeşim, biliyorum iş barışınız yok, aldığınız ücretler belki de Türkiye’deki diğer belediyelere göre en düşük maaşlardır. Bizim ayak seslerimizi duyarnar şimdi zam yapma peşine düştüler. Sizi bu duruma sürükleyen, kendi ikbali için sizin ikbalinizi yok sayan sendika temsilcilerinizi unutmayın. Yıllardır ötelendiğiniz yetmedi mi? Geliyoruz, 1 Nisan sabahı sizlerin de desteğiyle yeni bir güneş doğacak, bizim kazanacağımız seçimde kaybeden olmayacak.” Dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız