Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı için temayül yoklaması gerçekleştirildi

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı için temayül yoklaması gerçekleştirildi

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı için bugün parti merkezinde gerçekleştirilen temayül yoklaması, yoğun bir katılımla sürüyor. Yaklaşık 230 delegenin oy kullandığı yoklama, saat 17. 00 itibariyle sona erecek.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı için bugün parti merkezinde gerçekleştirilen temayül yoklaması, yoğun bir katılımla sürüyor. Yaklaşık 230 delegenin oy kullandığı yoklama, saat 17. 00 itibariyle sona erecek.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı için temayül yoklaması gerçekleştirildi

Kahramanmaraş'ta düzenlenen temayül yoklaması, partinin gelecekteki lider kadrosunu belirlemede kritik bir rol oynuyor. Delegelerin tercihleri, yeni il başkanının kim olacağını büyük ölçüde şekillendirecek.

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Doğan, temayül sürecinin parti için demokrasinin ve şeffaf yönetimin bir parçası olduğunu ifade ederek, "Partimizdeki her bir üyenin görüş ve düşüncelerini ifade edebilmesi, demokrasimizin güçlenmesine katkı sağlıyor. Bu süreçte tüm delegelerimizin iradesi sandığa yansıyacak ve il başkanlığı seçimleri için önemli bir adım atılmış olacak." dedi.

Kahramanmaraş İl Koordinatörü Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, yaptığı açıklamada: “AK Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana çalışmalarımıza büyük önem veren bir siyasi gelenekten geliyoruz. Bugün sadece Kahramanmaraş özelinde değil, Türkiye'nin dört bir köşesinde bu çalışmalar yapılıyor. Genel merkezimizin görevlendirmesiyle, Kahramanmaraş sorumlusu olarak buraya geldik. Yanımızda genel merkezin görevlendirdiği bir arkadaşla birlikte bu çalışmaları yürüteceğiz.

Kasım ayından itibaren Türkiye genelinde ilçe kongrelerimiz başlayacak, ardından il kongrelerimiz ve büyük kongremiz gerçekleştirilecek. Bu hazırlıklara şu an itibariyle başladık ve inşallah güzel sonuçlar alarak yolumuza devam edeceğiz.

Kahramanmaraş özelinde, Fıfat Görgel başkanımızın il başkanlığını bırakması ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı süreci sonrasında, mevcut yönetimde yer alan Cüneyt Bey il başkanlığı görevini vekaleten başarılı bir şekilde yürütüyor. Bu süreçte, il başkanlığımızdaki yönetim kurulu üyelerimiz, ilçe başkanlıkları ve yönetim kurulu üyeleri, geçmişte il başkanlığı yapmış, milletvekilliği yapmış ve teşkilatlarda görev almış arkadaşlarımızla görüşmeler yaparak, Kahramanmaraş'ta nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda fikir alışverişinde bulunacağız.

Bu fikirleri raporlayarak genel merkezimize ve Cumhurbaşkanımıza arz edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın değerlendirmesiyle Kahramanmaraş'ta yolumuza devam edeceğiz. İnşallah bu süreci başarılı bir şekilde tamamlayacağız.” İfadelerine yer ver verdi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız