Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | AK Parti heyetinden Elbistan ziyareti

AK Parti heyetinden Elbistan ziyareti

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında şehre gelen 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ile birlikte AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında şehre gelen 64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ile birlikte AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi.

AK Parti heyetinden Elbistan ziyareti

Ziyarette AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Habibe Öçal ve Cihat Sezal ile İl Başkanı Fırat Görgel de yer aldı. AK Parti Elbistan İlçe Başkanı olarak atanan Servet Okur’a yeni görevinde muvaffakiyetler dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “64. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız ve milletvekilimiz Sayın Mahir Ünal, milletvekillerimiz ve il başkanımızla birlikte Elbistan İlçe Teşkilatı’mızı ziyaret ederek teşkilat mensuplarımızla bir araya geldik. Elbistan İlçe Başkanı olarak atanan Servet Okur’a tebrik ve muvaffakiyet dileklerimizi ilettik. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve teşkilatımızla birlikte şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet noktasında yüksek bir koordinasyonla çalışıyoruz” dedi.

Yalnız bırakmayacağız

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve beraberindeki heyet, AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen programın ardından Ekim ayında Van’ın Çatak ilçesinde hain terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Sert’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Sert ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ileten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ve yalnız bırakmayacaklarını belirtti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız