Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | AK Gençlikten ‘Filistin’de Zulme Dur De’ yürüyüşü

AK Gençlikten ‘Filistin’de Zulme Dur De’ yürüyüşü

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ‘Filistin’de Zulme Dur De’ yürüyüşü düzenlendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ‘Filistin’de Zulme Dur De’ yürüyüşü düzenlendi.

AK Gençlikten ‘Filistin’de Zulme Dur De’ yürüyüşü

Filistin’de süren İsrail zulmüne ve soykırımına Kahramanmaraş sessiz kalmıyor. 

Bu kapsamda AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanlığı koordinesinde Aliya İzzetbegoviç Millet Bahçesi önünde basın açıklaması gerçekleştirildi. 

Programda; Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal ve Prof. Dr. Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Av. Fırat Görgel, teşkilat mensupları ve vatandaşlar da yer aldı. 

Başkan Hayrettin Güngör, “Filistin’de süren İsrail zulmüne ve soykırıma karşı tepkilerimizi en yüksek sesle haykırmaya devam ediyoruz. İl Gençlik Kolları Başkanlığımızın koordinesinde düzenlenen basın toplantısında duruşumuzu bu vesileyle de net şekilde ifade ettik. Gençlerle birlikte bu davanın savunuculuğuna ön ayak olmaya devam edeceğiz” dedi.

İsrail, adını bir kez daha tarihe kara lekeyle yazdırdı

Programda konuşan AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, “Akan onca masum kana, dökülen gözyaşlarına seyirci kalamayan, mazlum ve mağdur coğrafyalar için her fırsatta hak ve hakikati haykıran AK Parti Kahramanmaraş Gençlik Kolları Başkanlığı olarak ‘SayStop’ demek üzere bugün bir araya geldik. 1948 yılından bu yana devam eden çatışmaların kronikleşmiş bir hal aldığı Filistin’de katil İsrail 7 Ekim’den bugüne küresel vicdanı derinden yaralayan, çok sayıda can kaybının yaşandığı yeni bir çatışma ortamı oluşturmuştur. 

Her karış toprağının yoğun bombardımana tabi tutulduğu, orantısız gücün, savaşlarda dahi kullanımı yasak olan mühimmatların kullanıldığı, insan haklarının hiçe sayıldığı, insanlık onurunun ayaklar altına alındığı Filistin’de İsrail tarihe adını bir kez daha kara lekeyle yazdırmıştır” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız