Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
34°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | Afet bölgesi Kahramanmaraş'ta, eğitim öğretim faaliyetleri masaya yatırıldı

Afet bölgesi Kahramanmaraş'ta, eğitim öğretim faaliyetleri masaya yatırıldı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta düzenlenen Afet Bölgesi Eğitim Öğretim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı'na Katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, deprem felaketinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ta düzenlenen Afet Bölgesi Eğitim Öğretim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı'na Katıldı.

Afet bölgesi Kahramanmaraş'ta, eğitim öğretim faaliyetleri masaya yatırıldı

Bakan Yusuf Tekin, 6 Şubat'ta meydana gelen deprem felaketinin ardından yürütülen çalışmaları yerinde görmek üzere Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu.

Tekin, ilk olarak Kahramanmaraş Afet Koordinasyon Merkezinde düzenlenen toplantıya başkanlık etti. Vali Ömer Faruk Coşkun, milletvekilleri ile kurum amirlerinin katıldığı toplantıda ilin ihtiyaç duyduğu konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakan Tekin, daha sonra il millî eğitim müdürlüğü yöneticileri ile ilçe milli eğitim müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen Afet Bölgesi Eğitim Öğretim Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı'na katıldı.

Toplantıda eğitim öğretim faaliyetlerine ilişkin yürütülen ve planlanan konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Bakan Yusuf Tekin’in yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Vahit Kirişci, Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal, Mevlüt Kurt, Mehmet Şahin, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kurum müdürleri ve idari amirler katıldı.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız