Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Kahramanmaraş | 2025 yılının ilk bebekleri dünyaya geldi

2025 yılının ilk bebekleri dünyaya geldi

2025 yılı, Türkiye'nin dört bir yanında sevincin, mutluluğun ve umut dolu anların simgesi olarak başladı. İstanbul ve Kahramanmaraş'ta doğan ilk bebekler, ailelerine unutulmaz anlar yaşattı.

2025 yılı, Türkiye'nin dört bir yanında sevincin, mutluluğun ve umut dolu anların simgesi olarak başladı. İstanbul ve Kahramanmaraş'ta doğan ilk bebekler, ailelerine unutulmaz anlar yaşattı.

2025 yılının ilk bebekleri dünyaya geldi

İstanbul'un Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, 2025'in ilk bebeğinin dünyaya geldiği adres oldu. Fatma ve Ferhat çiftinin bebekleri, suda doğum yöntemiyle hayata gözlerini açtı.

Suda doğumun, hem anne hem de bebek için sağladığı rahatlık, bu özel doğumu daha da anlamlı kıldı. Fatma ve Ferhat çiftinin bebekleri, Türkiye'nin 2025 yılına merhaba diyen ilk bebekleri olarak tarihe geçti.

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kadın Doğum Ek Hizmet Binası'nda ise, yılın ilk dakikalarında Ramazan ve Dilek Bozdoğ çiftinin bebekleri dünyaya geldi.

Yeni doğan bebeğe "Orhan" ismi verildi. Bozdoğ ailesi, 2025'in ilk bebeğinin heyecanını yaşarken, sevinçlerini yakınlarıyla paylaştı.

Her iki aile de bebeklerinin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesinin mutluluğunu yaşarken, 2025 yılına dair umut ve sevincin simgesi haline geldi. Bu özel doğumlar, yeni bir yılın başlangıcında, hayatın her anında sevgi, sağlık ve mutluluğun ön planda olduğu bir dönemin habercisi oldu.

Yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen bu bebekler, ailenin, şehrin ve ülkenin geleceğine olan umutlarını simgeliyor.

Hem İstanbul'da hem de Kahramanmaraş'ta yaşanan bu özel anlar, 2025 yılının güzel haberlerinin başlangıcını oluşturdu.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ise, “Hoş geldin Kerem Ali Bebek. Yeni yılın ilk bebeği, Esenler Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde suda doğum yöntemiyle dünyaya "merhaba" dedi. Bu mutlu anlarında Fatma ile Ferhat çiftinin sevincine ortak olduk.

Yeni yıla umut ve neşe dolu bir başlangıç yapan ailemizi gönülden tebrik ediyor; minik yavrularına sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür diliyorum. Her yeni doğan bebek, geleceğimize dair en güzel umuttur. Hoş geldin güzel bebek!” dedi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız