Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Gündem | TOBB’dan ortak toplantı

TOBB’dan ortak toplantı

Türkiye Konfeksiyon ve Hazır Giyim Sanayi Meclisi ile Türkiye Tekstil Sanayi Meclisi ortak toplantısı gerçekleştirildi.

Türkiye Konfeksiyon ve Hazır Giyim Sanayi Meclisi ile Türkiye Tekstil Sanayi Meclisi ortak toplantısı gerçekleştirildi.

TOBB’dan ortak toplantı

Kahramanmaraş, 27 Ocak 2025 -

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Konfeksiyon ve Hazır Giyim Sanayi Meclisi ile Türkiye Tekstil Sanayi Meclisi Ortak Toplantısı; TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Kıvanç ve İbrahim Burkay’ın katılımı, Tekstil Sanayi Meclisi Başkanı Adil Konukoğlu ve Konfeksiyon ve Hazır Giyim Sanayi Meclisi Başkanı Şeref Fayat’ın başkanlığında İstanbul’da gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarının ardından toplantı; İstanbul Hazır Giyim Ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliğinin (İHKİB) “Dijital Dönüşüm Merkezi Faaliyetleri” sunumuyla devam etti.

Daha sonra; Ticaret Bakanlığı Mevzuat ve Çevre Dairesi Başkanı Didem Saygı Yavuz, Atık İthalatı Uygulamaları ve Mevzuatıyla ilgili son gelişmeleri katılımcılara aktardı.

Sunumların tamamlanmasının ardından meclis üyeleri tarafından 2024 yılı sektör değerlendirmesiyle beraber 2025 yılı sektör beklentileri dile getirildi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız