Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Gündem | TBMM Tarım Komisyonu’ndan TMO’ya ziyaret

TBMM Tarım Komisyonu’ndan TMO’ya ziyaret

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyeleri, Toprak Mahsulleri Ofisi’ni (TMO) ziyaret ederek yaklaşan hasat dönemi öncesi yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirdi.

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyeleri, Toprak Mahsulleri Ofisi’ni (TMO) ziyaret ederek yaklaşan hasat dönemi öncesi yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirdi.

KAYNAK: Gazetecin
TBMM Tarım Komisyonu’ndan TMO’ya ziyaret

Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin başkanlık ettiği heyette Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman da yer aldı.

Ziyaret kapsamında TMO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Güldal ile kurum yöneticileri, komisyon üyeleriyle bir araya geldi.

Stok planlaması ve depolama kapasitesi konuşuldu

Toplantıda TMO’nun görev alanındaki ürünlere ilişkin yürütülen faaliyetler detaylı biçimde ele alınırken, özellikle yaklaşan hububat hasat sezonuna yönelik hazırlıklar, stok planlaması ve depolama kapasitesi değerlendirildi.

Genel Müdür Güldal, üreticilerden gelebilecek ürünlerin tamamının alımına yönelik tüm hazırlıkların tamamlandığını belirterek, yeni sezonun sorunsuz şekilde yürütülmesi için gerekli altyapının hazır olduğunu ifade etti.

Güldal, ayrıca üreticilere bereketli bir hasat dönemi temennisinde bulundu.

Görüşmede, tarımsal ürün piyasalarının düzenlenmesine yönelik mevcut uygulamalar da gündeme geldi.

Komisyon üyeleri ise sektörün genel durumu ve gelecek döneme ilişkin beklentiler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret, karşılıklı görüş alışverişi ve yeni hasat sezonuna ilişkin temennilerin ardından sona erdi.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız