MSB tarafından yapılan açıklamada: “Irak’ın kuzeyinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit oldu. Irak’ın kuzeyindeki harekât bölgesinde 3 Şubat 2024 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan taciz atışı sonucu kahraman silah arkadaşımız P.Uzm.Çvş. Kadir DİNGİL şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır.
Yaralılarımız derhâl hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.” Denildi.
Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde terör örgütü tarafından yapılan taciz atışı sonucu 1 askerin şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını açıkladı.
Yeni nesil suç örgütlerine yönelik operasyon!
#Asayiş / 04 Temmuz 2026
Apartmanın 6. katında patlama! 2 can kaybı
#Asayiş / 04 Temmuz 2026
Yorumlar