Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Gündem | Büyükşehir meclisi 12 Şubat’ta toplandı!

Büyükşehir meclisi 12 Şubat’ta toplandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısında gündemindeki maddeleri görüştü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı olağan meclis toplantısında gündemindeki maddeleri görüştü.

Büyükşehir meclisi 12 Şubat’ta toplandı!

Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Mehmet Akif Kahveci, bugünün çok anlamlı bir gün olduğunu ifade ederek, Büyükşehir Belediye Meclisi adına Kahramanmaraş Halkının 12 Şubat Kurtuluş Bayramını kutladıklarını ifade etti.

 

Daha sonra gündem dış gelen maddelerin gündeme alınması oybirliği ile kabul edilmesinin ardından gündem maddelerine geçildi.

 

Gündemin 1. Maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının, “Engelliler Şube Müdürlüğü” isminin “Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü” olarak değiştirilmesi ile ilgili teklifi oybirliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 2. Maddesinde Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının “Ödenek Aktarımı” ile ilgili teklifi oybirliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 3. Maddesinden 6. Maddesine kadar olan teklifler Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

 

Gündemin 7 ve 8. Maddeleri Hukuk Komisyonu Plan ve Bütçe Komisyonu ve Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonlarına havale edildi.

 

Gündemin 9 ve 10. Maddeleri Hukuk Komisyonuna havale edildi.

 

Gündemin 11. Maddesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığının dolu kadro değişikliği ile ilgili teklifi oybirliği ile kabul edildi.

 

Gündemin 12. Maddesinden 17. Maddesine kadar olan teklifler Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

 

Gündemin 18. Maddesinde Mezarlıklar Dairesi Başkanlığının Onikişubat ilçesi Ertuğrul Gazi Mahallesinde bulunan “Öğretmen Evleri Cami” binası altına “Taziye Evi” yapılması hususunda hibe talebi ile ilgili teklifi Çevre ve Sağlık Komisyonuna havale edildi.

 

Gündemin 19. Maddesinden 38. Maddesine kadar olan teklifler İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

 

Gündemin 39. Maddesinde İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının Türkoğlu Yavuzlar Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Yavuzlar Sokağı isminin Şehit Serkan YILMAZ Caddesi olarak değiştirilmesi talebi ile ilgili teklifi Çevre ve Sağlık Komisyonuna havale edildi.

 

Gündemin 40. Maddesinden 55. Maddesine kadar olan teklifler İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi.

 

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından İhtisas Komisyonlarından gelen raporların görüşülmesine geçildi.

 

İmar ve Bayındırlık Komisyonu Başkanı Sıddık Sezal komisyonun verdiği kararlara ilişkin bilgiler aktararak meclis üyelerini bilgilendirdi.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Mehmet Akif Kahveci bir sonraki oturumun 18 Şubat Pazartesi günü saat 13.30’da yapılacağını duyurarak oturuma ara verdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız