Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Açık
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Gündem | Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 390 sözleşmeli personel alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 390 sözleşmeli personel alacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 2390 sözleşmeli bakım personeli alımı yapacağını duyurdu. Son başvuru günü 30 Ekim 2024 saat 23:59 olarak açıklandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 2390 sözleşmeli bakım personeli alımı yapacağını duyurdu. Son başvuru günü 30 Ekim 2024 saat 23:59 olarak açıklandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 2 bin 390 sözleşmeli personel alacak

Kahramanmaraş – 20 Ekim 2024 - Bu alım, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi uyarınca ve ilgili yasal düzenlemelere göre gerçekleştirilecek. Adaylar, KPSS puan sıralaması esas alınarak mülakatsız olarak değerlendirilecek.

Başvurular, 15 Ekim 2024 - 30 Ekim 2024 tarihleri arasında elektronik ortamda alınacak. Son başvuru günü 30 Ekim 2024 saat 23:59'a kadar başvurular e-Devlet üzerinden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın "Kariyer Kapısı, Kamu İşe Alımı" sayfası üzerinden yapılabilecek. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, internet adresine girerek işlemlerini tamamlayabilirler.

Elektronik ortam dışında yapılan başvurular dikkate alınmayacak. 

Gerçeğe aykırı belge veren veya yanlış beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem başlatılacak. 

Ataması yapılan kişilerin gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilirse atamaları iptal edilecek ve varsa kendilerine ödenen bedel yasal faizi ile birlikte geri alınacaktır.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız