Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Genel | COP31 kapsamında bazı güzergahlarda trafik düzenlemesi yapılacak

COP31 kapsamında bazı güzergahlarda trafik düzenlemesi yapılacak

Antalya Valiliği, 9-20 Kasım'da düzenlenecek COP31 Türkiye İklim Zirvesi kapsamında, 10-11 ve 12 Kasım'da bazı güzergahlarda geçici trafik düzenlemeleri uygulanacağını bildirdi.

Antalya Valiliği, 9-20 Kasım'da düzenlenecek COP31 Türkiye İklim Zirvesi kapsamında, 10-11 ve 12 Kasım'da bazı güzergahlarda geçici trafik düzenlemeleri uygulanacağını bildirdi.

KAYNAK: Anadolu Ajansı
COP31 kapsamında bazı güzergahlarda trafik düzenlemesi yapılacak

Valilik tarafından yapılan duyuruya göre, Antalya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek zirveye çok sayıda devlet ve hükümet başkanı ile üst düzey lider katılacak.

Bu kapsamda, havalimanı nizamiye ile havalimanı kavşağı arasındaki yolun her iki yönünde konuk heyet konvoyları ve vatandaş trafiği için ayrı şeritler oluşturulacak.

Havalimanı Kavşağı ile Belek Shell kavşağı arasındaki yaklaşık 18 kilometrelik D-400 kara yolunun da geliş ve gidiş yönlerinde trafik düzenlemesine gidilecek.

Konuk devlet başkanları ve heyetlerinin kullanacağı, D-400 kara yolunun Belek Turizm Yolu'na bağlandığı bölüm ile Land of Legends Kavşağı arasındaki "Liderler Yolu" ise 11 Kasım'da 07.30-12.00 saatlerinde tamamen trafiğe kapatılacak. Liderlerin zirve alanına ulaşımının tamamlanmasının ardından yol kontrollü şekilde yeniden açılacak.

EXPO2016 Bulvarı'nı yalnızca resmi görevli araçlar ile shuttle araçları kullanabilecek. Bu güzergahın sol şeridi acil müdahale ekiplerine, sağ şeridi ise shuttle araçlarının geliş ve gidişine ayrılacak.

Havalimanına ulaşım güzergahları belirlendi

Duyuruda, şehir merkezi, Kundu-Lara ve Serik yönlerinden havalimanına ulaşımda kullanılacak güzergahlar da paylaşıldı.

Buna göre şehir merkezinden havalimanına Bülent Ecevit Bulvarı, Rauf Denktaş Caddesi ve Kardeş Kentler Caddesi üzerinden, Kundu-Lara bölgesinden ise Yaşar Sobutay Bulvarı ve Kardeş Kentler Caddesi üzerinden ulaşım sağlanabilecek. Serik yönünden gelen sürücülerin ise D-400 kara yolundaki yönlendirme tabelalarını takip etmesi gerekecek.

Öte yandan, 10-11 ve 12 Kasım'da il genelinden hareket eden shuttle araçları D-400 kara yolunu kullanmayacak.
Belek Oteller Bölgesi'ne lojistik malzeme transferi yalnızca 5 No'lu Kontrol Noktası üzerinden yapılacak. Alanya-Side istikametinden gelen shuttle araçları ile lojistik taşıma yapan araçlar da bu güzergahı kullanabilecek.
Valilik, sürücülerin yönlendirme tabelalarına ve görevli personelin uyarılarına uymalarını istedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız