Kahramanmaraş Haberleri
Kahramanmaraş
Parçalı az bulutlu
20°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Gazetecin | Ekonomi | Uluslararası fuarın stand satışları başladı!

Uluslararası fuarın stand satışları başladı!

24-26 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve dünya çapında tekstil teknoloji üreticilerini buluşturan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makinaları (KTM) 2020 Fuarı’nın stand satışları başladı.

24-26 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve dünya çapında tekstil teknoloji üreticilerini buluşturan Uluslararası Kahramanmaraş Tekstil Makinaları (KTM) 2020 Fuarı’nın stand satışları başladı.

Uluslararası fuarın stand satışları başladı!

Kahramanmaraş KAFUM Fuar Merkezi’nde Kahramanmaraş Sanayi ve Ticaret Odası (KMTSO) iş birliğinde, KOSGEB ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile gerçekleşecek olan KTM 2020 tekstil sektörüne dair yeni teknolojileri,  üretici ve tedarikçiyle buluşturacak.

 

Bir önceki yıl katılım sağlayan firmalara stand önceliği

 

Tekstil sektörünün Anadolu’daki en büyük makine fuarı haline gelen Kahramanmaraş Tekstil Makineleri Fuarı altıncı şovuna hazırlanıyor. 24-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan fuarın stand satışları başladı. KTM 2019’a katılım sağlamış firmalara ayrıcalık tanınarak Şubat ayı sonuna kadar stand satın alma önceliği verilecek.

 

Uluslararası KTM 2020 Fuarı kapsamında uluslararası arenadan iplik, örgü, dokuma, teknik tekstil, boya-baskı, tekstil terbiye, makine aksesuar ve yedek parça üreticileri yeni teknolojilerini sektör temsilcilerine sergileme fırsatı yakalayacaklar.

 

186 Küresel Marka Bu Fuarda Buluştu

 

Uluslararası KTM 2019 Eylül ayında gerçekleştirilen beşinci edisyon, Türk ve Dünya Tekstil endüstrisinden olmak üzere 17 ülkeden 186 dünya markasını KAFUM Fuar Merkezi’nde bir araya getirmişti.

 

21 farklı şehir, 9 bin 698 ziyaretçi

 

Fuar 3 gün boyunca Kahramanmaraş başta olmak üzere Gaziantep, Niğde, Osmaniye, Şanlıurfa Denizli, Bursa, Kayseri Malatya, Adıyaman, İstanbul gibi şehirlerinde aralarında olduğu 21 farklı şehirden 9 bin 698 ziyaretçiyi ağırlamıştı.

 

KTM 2019 Sektörel dağılım

 

Ziyaretçilerin sektörel dağılımı incelendiğinde yüzde 40 ile iplik sektörü olurken; yüzde 20 oranıyla Boya, yüzde 20 oranıyla Baskı, yüzde 20 oranıyla Terbiye, yüzde 18 ile Dokuma, yüzde 17 ile Örgü, yüzde 4 ile de Teknik Tekstil oldu.

 

Fuar sırasında KOSGEB tarafından organize edilen Avrupa Birliği Projeleri kapsamında ikili görüşmeler gerçekleştirilirken sektör temsilcileri de B2B görüşmelerde yeni yatırımların temellerini attılar.

 

Haber Kaynağı: http://www.textotex.com/

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız